Přejít na obsah

VAG/VCDS, kabel Fast KKL - USB,nebo HEX-CAN - diagnostika pro OI


dag

Doporučené příspěvky

Ahojte.

Využijem tento topic na moju otázku. Kúpil som si K+CAN Commander 1.4. Bolo aj pribalené CD, ale nie s inštaláciou, len so zabaleným (*.rar) programom. Win XP spoznal kábel, ani som nemusel inštalovať ovládače, ale s autom O2 MR2006, som sa nevedel spojiť. Po spuštení programu hneď vypíše "init dog failed!" a potom keď sa chcem pripojiť hocikde príde hláška "Target unit not responding!".

Manuál k tomu samozrejme nie je. Napadlo ma, či netreba nastaviť rýchlosť USB serial portu, alebo zakliknúť nejaký checkbox.

Vopred ďakujem za rady.

PS: S commanderom nepôjde ani staršia verzia VAG-COM-u?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to přesně tak, měl si nejdřív nainstalovat ovl. a pak připojit kabel, pokud tedy byl v ovladačích nějaký exe, pokud ne měl si připojit kabel a zadat cestu k ovl. ručně, drivery z win v podstatě nikdy nebrat pokud jsou dodané ty co k tomu patří.

Všechno to ve správci zařízení odstraň a začni znovu jak je napsáno ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim vsechny, vyuziju tohoto tematu k dotazu ohledne KKL kabelu... Mam puvodni drivery, soft ale po instalaci na novy PC (stejne znacky HP) a po uplne shodnem nastaveni (na starem i novem PC) mi proste ten kable nefunguje... Nemate nekdo tuseni v cem by to mohlo byt? Stary PC se vsemi daty funguje spravne, ale na novem to proste nejsem schopen rozchodit.... Zkusil jsem i updatovat drivery ze stranky FTDI a ani to mi nepomohlo....

Jsem jak bez ruky... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak aj ja si prihrejem svoju polievocku na tomto vlakne. Mam taky problem- V programe Vag Com 805.0 mam neaktivne okno na hodnotu Start baud. Okno je sede a neda sa nan kliknut. Zaroven nemam moznost zmenit tuto hodnotu ani v nastaveniach USB portu-vobec tam nie je. Predtym som v tom istom notasi pouzival VAG 304 a tam bol Start baud prepisovatelny aj vo Vagu aj v nastaveni USB portu. STRETOL SA S TYM UZ NIEKTO?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli myslis ve VAGcomu, tak pri pripojenem k autu - port OK, adapter nalezen - OK, fast synch kompatibilita - NE ... Tohle mi vsak ukazuje i na tom druhem PC :(

Jinak jsem zkousel i COM 2,3 a bez uspechu...

V testu kabelu mi to píše stějně jako Crake, ale nemohu najít jen jednotku motoru na F1 clasic 2002 1.4/16V 55kW AUA kde píše (Nelze sesynchronizovat baud rate - přenosová rychlost; rychlost přenosu dat)

Na 1.2/12V AZQ maká normálně, jen někdy spadne a začne načítat znova.

OS Windows Vista business SP1 - 32bit

Vag-Com 304

Diagnostický kabel VAG KKL-USB

Může někdo poradit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...