Přejít na obsah

Světla výplní dveří OI


Vlastič

Doporučené příspěvky

Čaute, nemáte někdo zkušenost, jaký jsou možnosti dodělání světel do spodků výplní předních dveří? Je pod odrazkou nějaká příprava (natahaná kabeláž apod.)? Osobně jsem tam nic neviděl. Měl jsem OI v Ambiente, ta světla měla, teď mám novou Tourku a tam už dávaj pouze odrazky, jako dřív u Classicu. Tak kdo to máte vočíhlý? Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 2 roky později...

prosim o radu,uz jsem hledanim promarnil par hodin a at hledam jakykoliv vyraz tak jsem nedohledal.Vasa daval odkaz ale ten je uz nefunkcni.Prosim mate nekdo odkaz kde se resilo zapojeni tech svetylek v tapecech?Nekdo tady daval i fotky jak dodelaval svetylka z audi do zadnich dveri ale fakt jsem to pres veskerou snahu nenasel.Pls pomozte a hodte odkaz.

Jak da nekdo dotaz na zapojeni tak mod zamkne ze se to resilo ale kdyz je u toho odkaz tak je nefunkcni a pise "Sorry, the link that brought you to this page seems to be out of date or broken."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vasa daval odkaz ale ten je uz nefunkcni.Prosim mate nekdo odkaz kde se resilo zapojeni tech svetylek v tapecech?Nekdo tady daval i fotky jak dodelaval svetylka z audi do zadnich dveri ale fakt jsem to pres veskerou snahu nenasel.Pls pomozte a hodte odkaz.

už i toto se maže ?

nevím proč si admini nenechají pár témat ve své sekci a zbytek fóra nezruší ???

kdo rozhoduje o tom co je a není dost dobrý pro toto fórum ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DP mam ale jsem na elektriku dost velky tatar(a to z ni mam z komunistickych dob maturitu :w00t1: ),takze by mi pomohl navod pro mene chapajici typu jeden kablik pripoj tam a tam,druhy kablik pripoj tam a tam.

To Vasa:Bohuzel jo,je to dost velka tragedie,sedel jsem u fora vcera od vecera do dnesni treti hodiny ranni a bohuzel jsem ziskal postreh ze 90% temat ktera modi zamknou z duvodu opakovani a je v nich odkaz na puvodni topic tak jsou odkazy nefunkcni.

Chapu ze vy kteri jste ochotni poradit uz mate asi nervy porad kolem dokola radit ty same veci proto pouzivam zakladani temat co nejmene ale to vyhledavani to je fakt hruza.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čaute... potřeboval bych rychlou pomoc:) opravuji mikrospínače zámku takže mám rozebrané dveře... a při te příležitosti bych chtěl zapojit ty světla ve dveřích je to 99 podle přilož.schématu jsem to napojil na ten drát který jde na pin svorkovnice 4 ale kam to připojit aby to svítilo?? V tom A sloupku ten drát nemám.. nebo po případě jaká tam má být hodnota + 12? a ten spínač to ukostři? Děkují

post-4752-1255594888_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...