Přejít na obsah

O: OSAZENÍ REPRODUKTORŮ DO PŘEDNÍCH DVEŘÍ


Doporučené příspěvky

Chtěl bych si do předních dveří dát nějaké lepší reproduktory.Problém  je ale v tom, že bych rád na ně osadil kryty dodávané se značkou reproduktorů které budu dávat a ne ty nevímjaké mnohoúhelníky co tam jsou. Poradí někdo, předělávali jste to už někdo?

jedina vec kera me ted napda je ,zhotovit si doorboardy..staci jen tu diru ve ktere jsou osazeny repra nejak prekitovat .udelat takovou podlozku a repra pak nasroubovat nahoru..pak si tam muzes dat tu origo krytku dodavanou k tem reprakum...nekde mam foto...zkusim pohledat a hodim ji sem..

Editováno: , autor: Jeronymo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pročti si tady nějaké témata někde je tu fotka kde tam to má jeden docela dobře udělané tak že by tam šla ta mřížka dát. Má tam místo té mřížky dané z MDF kroužek nebo né kroužek ale má to tim vyplněné a na to by šla pak v poho přišroubovat ta mřížka pohledej někde to tu je

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám v zadu ovály . Mám v platu, Sony XPlód XS-F 6933 ,3 pásmové koaxiální 340W. To je v pohodě , mám je osazené ještě v tom platu ve dřevěných rámečcích , nakloněných směrem dovnitř vozu.Plus Subwoofer se zesilovačem .Radio mám taky Sony XPlóda Mex R1 s DVD, jen ty přední repra mám pořád stále ty původní z výroby, tak jsem je chtěl vyměnit za nějaké kvalitnější. Možná by to nemusely být ani X plódy (a to ne z důvodu že by hráli špatně, s těma zadníma jsem nadmíru spokojený), ale pokud by mně zaujalo něco lepšího, tak tam dám klidně i jinou značku, ale chci abych viděl ty orig. mřížky těch reproduktorů, ale abych tím nějak nezprznil tapecírunk." No a o tom to je".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...no pokud jsi spokojený s Xplod.... :o vymlouvat ti to nebudu.

Pokud ale chceš zkvalitnit zvuk ve předu tak se neobejdeš bez podložek z MDF.Jako komponentní repro ti můžu nabídnout v ceně od 1790,- po 3190,-....samozřejmě ti dodám i podložky.

http://www.fancarhifi.unas.cz/reproduktory/2-838.JPG

http://www.fancarhifi.unas.cz/reproduktory...s-650.75%20.jpg

http://www.fancarhifi.unas.cz/reproduktory/REF6010CS.jpg

http://www.fancarhifi.unas.cz/reproduktory/gto607c.jpg

http://www.fancarhifi.unas.cz/reproduktory/S465C.jpg

http://www.fancarhifi.unas.cz/_borders/SLX...65%20Deluxe.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, ty repro musím ještě promyslet, nejvíc mne zatím vrtá hlavou ta úprava těch dveří kvůli osazení těma orig. krytama reproduktorů. Taky je špatné, že většinou u toho zboží (reproduktorů) nejsou vystaveny i ty kryty. Ty původní tvary na tapecírunkách se mi fakt nelíbí a úplně je zabetonují do té šedi těch dveří

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Pokud by si nechtel rezat ten ruzek plechu u stahovacky,tak by si musel pouzit hodne nizky reproduktory.

Jestli poslouchas Rock, tak bych asi moc do Hertze a GZ nesel. Helix je OK. Zkus kouknout i navei jako u-Dimension, DLS, Powerbass, Rainbow. - najde mimo jina tedy www.audioves.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...