Přejít na obsah

Autobazary - zkušenosti, doporučení


mmerlin

Doporučené příspěvky

Řekl bych, že běžná praxe.

Tu tebou vyhlídnutou oktu tam určitě neměl už když jsi tam volal. Šlo mu o to, Tě tam nalákat.

Úplně stejně se mnou vybybrali v AAA. Jsem si vyhlídul auto. Neříkám, že chtěl hned koupit, ale měl jsem ho jako jakousi referneci, něco od čeho se odpíchnout. Ale slušně vypadala, to jo, a za hřích by stála. Jen v reálu jsem ji neviděl.

Po telefonickém rozhovoru, kdy mi na rovinu řekli že v Ostravě není, ale mám se přijít podívat a oproti vratné zálohy 1000 Kč mi ji do druhého dne přivezou z jiné pobočky. Postup jsem chápal: Přijeď, složíš zálohu, při jednom se podíváš a možná i hned koupíš něco jiného.

Jenže na místě řekli, že konkrétní vůz už v nabídce vůbec namají a na evidentně bouranou oktu (jiný lak, špatně poskládané plechy - přední blatník a uchycení u A sloupku) mi do krve tvrdil pán, že bouraná není. Po tomto jsem si řekl, že AAA už NIKDY!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdyz jsme u toho AAA tak vcera jsem si chtel overit dle VIN oktavky co nabizeji. Neni problem vin poskytneme. Tak rikam prvni auto (80najeto), bohuzel to se dneska prodalo . Ok druhe auto (71najeto), je mi to trapne ale ted jsou tu zakaznici a podepisuje se smlouva. Ok treti a ctvrte auto hazim rovnou do online chatu najednou. Napsal moment . u kazdeho auta asi deset minut. Pak odepsal ze ma pouze dva kusy v Praze na skalde a to classica o 20tisisc drazsi nez predesly elegance stejneho roku, a pak jeste jedno auto taktez vybvaou jinde a o deset drazsi . U techto aut najezd kolem 150tisisc a veticka pouze autorizovany servis. Cili Vin na pozadani neni problem ale jenom pouze pokud si vyberete to spravny auto ktery tu historii ma tak jak ma byt )) Verim tomu ze kdybych tam dnes dosel ty auta tam budou stat porad i kdyz vcera jsou prodany.)

sorry za odboceni od tematu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po jednání s uvedeným pánem (email, telefon) nezbývá než konstatovat, že jde o nesolidního prodejce a inzeráty.

Zkušenosti podobně negativní jako u autorů příspěvků. Mylím, že jediná účinná obrana je sdělování zkušeností s

prodejci na fórech, apod. Tyto informace se rychle šíří a zabrání podobným prodejcům podvádět zákazníky.

Děkuji za vaše příspěvky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Nevim, jestli je tohle zrovna ňáký varování, ale přinejmenšim mi to příde zajímavý.

Jde o provázanost mladoboleslavskejch autobazarů Hejtman a Esocars (dříve Carrie).

Sám nemám zkušenost ani s jedním, ale na http://zkr.cz/0ty jsem našel nějaký varování. Každej, ať si z toho veme, co chce. Asi bys hledal marně bazar, na kterej by všichni pěli jen chválu.

Teď už se to nemenuje Carrie, nýbrž Esocars. Autobazar, a nejspíš i lidi, zůstávaj titíž. Nemusim bejt velkej myslitel, abych to zjistil. Stačí umět hledat na internétu.

A co ta provázanost? Opět pomůže kamarád internét. Stačí ho požádat o vyhledání informací, k heslu "774888598". Uplně k tomu stačí Seznam. Vyplivne to několik výsledků, směřujících k Hejtmanovi, ačkoliv se tohle číslo uvádí v kontaktech Esa. http://sauto.cz/deta...ce/8097-esocars

A nudění ukončim odkazem na dva skoro stejný inzeráty. Lišej se jen tím, že každej je od jinýho bazaru a maj trošku jinou cenu.

Inzerát 1: http://sauto.cz/deta...octavia/9427505

post-59656-0-70371700-1321481991_thumb.j

Inzerát 2: http://auta.yauto.cz...di-1016255.html

post-59656-0-56714500-1321481953_thumb.j

Z infa, uvedenýho u i2 se zdá, že je to trošku ležák ("Datum vložení inzerátu: 24.3.2011") Nebo ho nesmazali. Já jen můžu říct, že je to focený na dvorku Esa (podle těch kamínků, plotu a pozadí na fotkách).

Ničím z výše uvedenýho se asi nedopouštěj zločinu, :) ale příde mi divný, když za dvouma firmama, navenek tvářícíma se, že je každá samostatnej subjekt, stojej evidentně ty samý lidi a nabízej auta, který prodává konkurence (Hejtman nabízí auto, který stojí (nebo stálo) na dvorku Esa).

Jen pro info - bazary jsou na starý silnici z Boleslavi na Prahu, na kraji města a jsou od sebe ňákejch 300 metrů.

A pro ty, co eště nemaj dost, přidávám i skrínšot těch dvou (nebo jednoho?) aut, s pár vyznačenejma zajímavostma.

Editováno: , autor: Ooo...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eště sem se trošku hrabal v nabídkách Esokársu a zaujalo mě pár věcí.

1. Většina Oktávek je r. v. těsně kolem 2000, z Belgie a se skoro totožnejma kilometrama. Obvykle 168 000. Docela náhodička, že všichni Belgáni, co měli naftovou Oktávku jedenáct, dvanáct roků, se jí zbavujou jako jeden muž při stejnym počtu najetejch km. A co víc, všechny se sejdou v jednom mrňavym boleslavskym autobazaru. :)

2. Fialovej kombík http://zkr.cz/0u0 má psanej rok výroby 2000, ale starší přístrojovku. Vždyť už v roce 1999 se ďála kaplička jen kolem budíků a ne až k větrákům. Tak se ďála ze začátku. A pozdějc, když byla nahrazená novou, eště ňákou dobu zůstala u vábavy LX. A ten design potahů taky neznám. Je to ze starší verze nebo se takhle vybavený Oktávky posílaly v roce 2000 do zahraničí?? Jako LXko to podle ostatní výbavy nevypadá.

post-59656-0-29903600-1321489614_thumb.j

3. Je možný, že auto, který je z Belgie, má českou espézetku a zároveň se může honosit titulem První majitel? http://zkr.cz/0tz

post-59656-0-69204900-1321489951_thumb.j

Jedničku asi nikdo nezpochybnitelně nerozsekne, ale dvojka a trojka by mě už jenom ze zvědavosti docela zajímaly. Příde mi, že popis aut nesedí s dodanejma obrázkama. Ale sou to "jen" mý domněnky. Tak jestli někdo víte natuty, jak to je, budu rád, když se o nouhau podělíte. ;)

Editováno: , autor: Ooo...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je. Po dovozu to zde hned přihlásili. První majitel -> v ČR. Nikdo přeci netvrdí, že absolutně první...

No jo, ale to (první majitel a údaj o nebouranym autě) by od nich byla sviňárna! To už by zrovna mohli říct, že uvedený km jsou najetý u nás a ne celkově (u auta z dovozu). Na cedulce přece neni, kde ty km byly najetý :( (kdyby ses s nima soudil)

Normálně to teda nejde. Jak jsem předpokládal - aby bylo auto z dovozu, mělo českou spz a mělo jen jednoho majitele (celkově).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 9 měsíců později...

Tak potom co jsem četl samé dobré recenze a zkušenosti ostatních lidí na autobazar MAMA CAR jsem od nich nakoupil také. Bylo to sice hodně na doporučení a narychlo, ale nemůžu si stěžovat. Všechno vyřídili strašně rychle, s autem jsem jel za chvíli domu a jezdím spokojeně dodnes.. Jo a dokonce mi odvezli moje druhé auto až před barák happy.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Já mám super zkušenost s Mama car Praha. Šla sem tam právě na doporučení z tohodle webu a nelituji. Vybrala jsem si skoro okamžitě, výběr fakt luxusní, sice asi nemají tolik aut jako jsem někde slyšela v reklamě (myslim že tvrdili 500, maj jich tak nevim kolik :D, to nepoznám), ale za to tam byl vážně širokej výběr. Pro mě teda ráj. A krásní zaměstnanci :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

 Podle mě je úplně jedno, kam člověk jde, ale chce to spíš někoho s sebou, nebo s tím autem zajet do nějakýho servisu. Třeba takový Ačka, to je snad jasný, že když tam maj hodně aut, že budou mít i hodně verglů. Většině lidí nedochází, že se tam dá koupit i spolehlivý auto, ale oni ho tam nekoupili, protože ani neotevřeli kapotu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...

Ahoj,

zdravím všechny, kdo se k tomuhle postu dostanou a zároveň bych rád poprosil všechny, kdo mají blízko k Brnu nebo jsou přímo odtud.

Sháním Roomstra a na něco jsem narazil právě v Brně - Autobazar Conella Auto, Olomoucká 14 (naproti pumpě MOLL).

Brňáci, prosím, říká Vám něco tenhle prodejce/bazar? Nějaké zkušenosti?

Mám to tam přes celou republiku, tak než bych vyrazil, hodila by se mi nějaká reference...

Díky všem předem :)

Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...