Přejít na obsah

Chyba 17958 - Plnící tlak


vlabar

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
Mam 66-ku bez turba a nakl. lopatek -> ..............

Bez turba? a to se taky vyrabelo?Ja myslel ze se dela jsen SDI 50kW bez turba :D

Jinak jak uz bylo psano.N75,hadicky a turbo.

:t:t

turbo tam je .... :D jen jsem to blbe napsal. "turbo bez naklapenych lopatek"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

cauko vie mi niekto poradit pise mi to na diagnostike chyba 17958 plnici tlak ventil n75.mam 81kw a ked jazdim tak mi to vypina turbo hlavne pri 5 prevodovom stupni a pri 120kmh ale aj na 4 mi ho vypne ked chcem aby mi ho nevyplo musim zacat od 3 roztahovat na vysoke otacky a drzat ho na vyskoch otackach ale ak povolim tak smola zase vypne,cize musim zase vypnut a znova nastartovat motor.mal uz niekto presne toto konkretne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdravim vas mam presne tento problem pise mi to na diagnostike,neviem cim mam zacat asi tym ako s auto sprava,na 5 prevodovom stupni ak zoslapnem peal na podlahu tak asi pri 120 mi vypne turbo zrejme mi ho da do nudzoveho rezimu ale uz mi ho vyplo aj na 4 ak som tiez zacal plynulo pridavat,ale ak zacnem na 3 roztahovat do nejakych 3500 otacok tak ide ale kazdu rychlost musim drzat na vyssich otackach.vtedy mi to ide ale hned ak povolim a klesne rychlost kolo 120 a zase pridam a nepodradim tak ho vypne,ked vypnem a nastartujem odzova vsetko ide ale zase dookola to iste a auto ma aj slabsi tah od nizsich otacok skor bolo zivsie,vie mi niekto poradit???Daukejm za odpoved

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 roky později...

Ahoj včera mi začalo padat auto do nouzového stavu.Na dálnici při rychlosti 110 na 5 asi 2500 otáček. Zajel jsem na diagnostiku bohužel pouze stacionární byla tam Chyba 4626 - 17958 tlak přeplňování -regulační rozdíl. Začal jsem to zkoumat a rozhodnul jsem se vyměnit regulalacni ventil N75 to se  ukázalo jako dobrý krok, protože původní byl v kelu. Ale Auto padalo do nouzáku dál.Šel jsem po hadicích a jedna z hadic od ventilu k turbu byla prdlá. Vyměněna a závada odstraněna.

 

 

Tak kdyby to někomu někdy pomohlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...