Přejít na obsah

nulování serv.intervalů


PKlusak

Doporučené příspěvky

Chlapci mam jednu otazocku.... dnes som vymazaval servisny interval podla manualu co je pisany v navode na obsluhu alebo aj tu na fore no ale ja :doh som vymazal INSP raz a potom bola hlaska oil tak som to tiez vymazal no ale ono mi to nezmyzlo a obiavilo sa mi opat insp (nevypol som klucik,mal so mstale zapnute zapalovanie) tak som to este raz vymazal a aj OIL takze som to po 2xresetol INSP a aj OIL predlzil som servisny interval pripadne poprenastavoval som tie intervaly? alebo co som zrobil??? bude mi to ukazovat opat po 15 tisicch km alebo po roku?? diki moc ... :help::feve:

Editováno: , autor: Reso
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě (nemám odzkoušeno) se ti to ukáže zase po roce, resp 15tis km.. Pokud to programoval alespoň trochu rozumný programátor, určo ošetřil něco jako sčítání :D

Resp. pokud nemáš nakodovanej prodlouženej serv. insp. (to Qčko nevím z hlavy), tak by ti to mělo ukázat klasicky ;)

Kdyby se to sčítalo dohromady, byla by to docela blbost a pěknej programátorskej úlet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 let později...
Návštěvník

Pokud vam na fabii nejde nulovani servisnich intervalu, tak jedine co vam pomuze je, ze vice pritlacite na ovladaci tycku. Bohuzel mala oxidace pod timto tlacitkem zpusobuje to, co vsichni popisuji, ze se nedari zobrazit bud INSP nebo OIL. Musite vice mackat tlacitko,  dalo by se rici, ze se o to musite oprit. Male pouzivani a caste zmeny teplot, bohuzel vedou ke spatnemu kontaktu na desce a take nanesena tenka uhlikova kontaktni vrstva na tlacitku take nese opotrebeni po dobu xxx let. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...