Petřík junior Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Kluci neco mne to do toho ohledne prace vlezlo tak beze me doufam,ze vam vide pocasi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 tak počasí nám pro změnu nedopadlo ale i tak si myslím že účast a pokec byl ok. Další srázek naplánujem někdy v létě, třeba s nějakým tím grilováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 na parkovisti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 19. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 no pokud by byl zájem tak yb se místo určitě našlo (ne na parkovišti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Srázek byl fajn...až na tu kosu... těším se na léééééééééééééto!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 poslední.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.jarfa Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Srázek pěknej , počasí na pikaču.V létě snad bude líp.Všem dík a někdy někde zase naschle, Zdar Jarfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 no pokud by byl zájem tak yb se místo určitě našlo (ne na parkovišti) byl vtip, zajem urcite bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Ta cervena fabka s RS naraznikem je mi nejaka povedoma sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Ta cervena fabka s RS naraznikem je mi nejaka povedoma sakra ...no nepovídej...ta fabka už je cca 14měsíců moje....přidávám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 ...no nepovídej...ta fabka už je cca 14měsíců moje....přidávám foto to to leti, ale je hezci a hezci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Pěkná akcička ale ta skurv.ná kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Týýý jo pěkný, mrzí mě to, nakonec nám to nevyšlo Ale s Turnovem počítáme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 (editace) hezká povedená akcička..jak vidno našim srazům prostě počasí nepřeje..at na černáku tak tady v trauči..:feve:ale čokoládá(kafe) dobrýý Editováno: 19. Duben 2008, autor: joujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Kluci tak koukam ze az na pocasi vse vyslo .....Ted kdyz koukam na foto tak me to stve o to vic ze sem neprijel...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 pár foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxifaby Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 jardo co to máš za tuning pod nárazníkem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťan* Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 jardo co to máš za tuning pod nárazníkem.... Co se divíš? Ty to tam nemáš? to je normální "kelímektuning" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 krémžská Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 zabezpečení, přísavka proti ukadení a na dálnici při vrcholném výkonu HTP to zvyšuje přítlak, páč mám posíleno HTP chipem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 táááák to je jiná....to abych si tam narval aspon 200 sud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Tak kdypak bude dalsi srazik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 koukej sem : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46760 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.