Přejít na obsah

Originalni reproduktory


Doporučené příspěvky

já jsem tam dával taky 16,5 a rozdíl oproti origu je veliký. Dával jsem dopředu komponentní RAINBOW SLX 265 a pak dozadu jsem dal origo středobas. Pod repro jsem dal plastové kroužky a ty podlepil. K jednotlivým reprákům jsem přivedl nové silnější kabely a to byl největší :prc: Neříkám, že origo hrajou špatně můžeme být rádi, že máme takovéto a ne nějaké z Feldy lol Jinak plánuju dozadu místo origo středobasu hodit nějaký koaxiální reprák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

hraje to dobre .. krasne to cinka atd. . radio pioneer deh 9800BT .. len podla mna umiestnenie tych repro neni take dobre . .a co sa tyka repro v zadnych dverach .. ktore navrhli vedla zadku .. tak to az tak super neni ..

jednym slovom je to lepsie (hlavne v predu ) . .len keby bolo auto (dvere,umiesnenie repro) inak navrhnute bolo by to ovela lepsie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem rad. No jsem na to zvedav. Jeste planuju vymenu radia, ale chtel bych nejake co by celkem pasovalo ke vzhledu palubky, velky citelny display, nejlepe alespon 2 radkovy, velke tlacitka. Mophlo by byt 2 din a nejlape kolem 5-7t Maximalne 10. Do velmi vzdalene budoucnosti mozna uvazuju o zesilovaci a subw. takze s nejaky potencial pro tyto veci by taky mohlo mit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
Dokud nevytlumíte dveře tak Vám budou rezonovat i repráky za několikset tisic.Fabia má velmi slušnou konstrukci a tam zahraje dobře i originál reproduktory.Jinak to je o penězich ale to vytlumení je hodně moc znát.

jj, to je jasné, ale ono to rezonuje někdy i při hlasitosti 9,10 a basy nejsou zdaleka na max

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahojte, pridám aj svoj názor. Mám Roomster 08/07 rádio DANCE a 8repro. Prehrávam iba originál CD a so zvukom som maximálne spokojný. Kvalita je super a výkon pre bežného človeka je nadštandartný. Zatiaľ som žiadne rezonancie nezaznamenal a to i pri nižších frekvenciach. Pokiaľ chcete mať v aute diskotéku ktorú je počuť ešte o 4 ulice ďalej od vašeho miláčika, nemôžete to očakávať od žiadneho autorádia. Jednoducho na to potrebujete poriadny sub a poriadny zosík minimálne jeden. Ale ja osobne si myslím že potom bude počuť viac rezonujúce auto ako pekný pôžitok z reprodukcie. Jednoducho bez poriadneho vytlmenia celého auta to nepôjde. Ja poviem za seba len toľko že to čo tam momentálne je, je nadštandart a počúvať to 30min v kuse na max. výkon asi by som mal dosť. Ale mal by som aj jednu otázku. Je možné vymeniť autorádio DANCE za iné od koncernu VW tak aby tam zostali zachované jeho pôvodné funkcie? (parkovací asiatent, komunikácia s MAX DOOT, hends free a pod.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...

Napster050: Díky za nabídku, tak nějak jsem si to představoval, ale z SK je poštovné opravdu drahé, vzhledem k ceně reproduktorů. Díky.

PROCHY603: Díky za odkaz, ale cena je celkem dost vysoká, když uvážím, že jsem je zahodil s tím, že je už nebudu potřebovat a najednou je potřebuju. Za blbost se platí, ale čím méně, tím lépe. Díky.

Jinak pro ostatní, můžou být klidně i z jedničkové Fabie, jsou prý stejné.

Editováno: , autor: Kamil07
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...