Přejít na obsah

Nefunguje podsvícení budíků


Freddy

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Ahoj vsem,

muj problem je, ze kdyz zapinam svetla, tak se mi na budicih zobrazi pouze, za mam zapnuta svetla, ale podsviceni budiku uz nee, to stejne je i podsviceni stahovani oken + kdyz zapinam mlhovky tak se rozsviti dioda na prepinace pouze na predni mlhovky ale na zadni ne.

Setlkali jste se s tim nekdo, ve foru jsem nic nenasel, zkousel jsem prepinac vycistit, ale nebyl nijak zaneseny, nebo mech.poskozeny, tvari se ze je v poradku.

Jinak ostatni osvetleni funguje.

diky za kazdy napad....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Cau mi se stalo to same, bylo to ve vypinaci svetel, dlouho jsem nemohl nikde sehnat starsi, tak jsem ho kompletne rozkuchal, kontakty prejel ocelakem, nastrikal a jede uz asi pul roku v poho.Zkus se podivat jestli tam nejsou propalene cesty, nebo roztaveny plast kolem tech medenych spoju.Good luck

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj potřeboval bych poradit.Když rosvítím světla tak mi nesvítí budíky a ani tlačítka na otevírání oken mam octu model 97rok takže když jedu večer nevidim na tacháč a ani na průměrnou spotřebu a tak poradíte mi někde co s tim??jo jinak občas se to samo při jízdě rosvítí.díky moc za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

no asi to bude zavada v tom vypinaci svetel.

To tlacitko ktere chytas a zap. svetla zamackni do vnitr a pootoc snim do prava - a muzes ho vytahnout - mrkni za nej na konektor v pripade to rozeber a pak dej vedet jak jsi to slozil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 8 měsíců později...

zdravím,

včera mi přestala svítit palubní deska společně s osvětlením topení, takže svítí akorát stropní světýlko, výstražnej trojúhelník, rádio a kontrolky na palubce, jinak vůbec nic, ještě teda dioda co je na spínaču světel, když se zapnou přední mlhy :feve: :feve:

jak se to stalo:

dojel sem dom, všechno svítilo jak má, tak sem vypnul motor, zamknul auto a odešel. Po hodině sem se vrátil, umyl auto a nechal ho oschnout asi půl hoďky. Pak sem nastartoval a vyrazil na cestu. Že mě nesvítí budíky sem si všimnul, když sem jel lesem, protože bylo přítmí. Tak sem zkusil vypnout a zapnout světla, ale bez výsledku. Tak sem to v průběhu jízdy ještě párkrát zkusil a najednou se palubka rozsvítila. Tak sem to zkusil ještě jednou vypnout a zapnout (jestli už je to vpohodě) a od té doby, už to nesvítí vůbec :help: měl sem vytaženej ten spínač osvětlení, rozdělanej ale nic propálenýho sem tam nenašel, tak sem ho nacvaknul zpátky. Nevíte někdo čím by to mohlo být ?? Hledal sem na fóru, ale nic sem nenašel :( zítra zkusím mrknout na pojistky, jestli nebude nějaká spálená, ale světla svítí všechny, tak nevim :feve: doufám, že to nebude ten spínač, protože 1000 za druhej (z vraku) se mě fakt teď dávat nechce :( :(

auto je O1 1999 (předface) 1.6

btw. který pojistky bych měl zkontrolovat ?? asi předních světel ty 5A že ?

díky za každou radu :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

regulátor osvitu myslíte tohle ??

ještě sem se chtěl zeptat, jestli je svorkovnice na předface stejná jako na face (u světel) že bych zkusil tam píchnout spínač z kamošové face 1.6 myslím jenom to kolečko, jestli bude vadit, že tam není ten potenciometr :)

post-19821-029420300 1288869788_thumb.jp

Editováno: , autor: S0ny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...