Přejít na obsah

Nová FABIA II COMBI ??


neon

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Kola z Octavie II na Fabii (ani I ani II) rozhodne nepasuji - Fabia ma roztec 5x100, Octavia II ma 5x112 stejne jako Superb, ty se ale zase lisi v ET.

Nicmene, na tech fotkach z autosalonu se jedna o kola pro Roomster Scout a to bud v 16" provedeni s nazvem "Arktos" 6,5Jx16 ET38 5x100 nebo s nazvem "Kentaur" v rozmeru 7Jx17 ET41 5x100.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a je to tady pánové.... tak co vy nato????????????????????????????????????????????

zase o nieco krajsia ako kratka, ved tomu bolo aj tak u predchadzajucej generacie. som zvedavy na cenu aku bude mat. dufam ze zas budu chcet no aspon 1,4 16V vybava sport cca 500tsk, tak potom si to mozu nechat.akceptovatelna cena by bola tak 430-440tsk. aj tak u konkurencie je to zakladny motor, uvidime.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Houmr: Ánoi, cena ju buď pochová, alebo nebudú stíhať vyrábať. Ak sa zvolí rozumná výbava, bude cena OK. Samozrejme na predpokladu, že bude rozdiel ceny medzi hatchbackom a combi tých pôvodných 15tisíc Sk... Aj keď ťažko povedať, skúšal som vyskladať rovnako vybavenú krátku F2 a Roomster a veru pri identickej výbave a motore bol cenový rozdiel 105tisíc Sk.

Ešte info od kompetentných - F1 Combi pôjde objednať do 42.-teho KT, potom už bude problém. V prípade motorov 1.9TDI je ale veľmi reálne, že objednávka splnená nebude (je akútny nedostatok týchto motorov v celom koncerne). Zákaznícke objednávky na F2C sa budú prijímať až od januára 2008, prvé kusy dostanú predajcovia až koncom januára.

Ale páči sa mi :wub: Ešte keď rozšíria tú záruku na 4 roky, ako nejakú dobu kolujú chýry, hmmmmm.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
taky ji asi koupim... ale jaký motor pánové. Najedu 30tis ročně tak asi naftu jako do ted ale jedíný v poho diesel je ta 1,9 a to jsme na 450tis :-(

RE: Njn kazda sranda neco stoji, ja bych bral taky jedinne 1,9TDi PD Sport ..ale za ty penize 470t... to vychazela lip FRS ...lepsi motor, 6geng, xenony atd ... Fabia II- Roomster jsou drahy ..za ty prachy mas vetsi Kiu Ceed Sportyvagon s tissim 1,6 CRDi 85Kw a 5+2 roku zaruku...

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tu mas zadok, ale ta farebna kombinacia vo verzii scout to je nic moc, len pre info vychvaluju sa vacsim kufrom ale to uz nepodotknu ze sa rozmerovo zmensil proti predchadzajucej ako aj vnutorny priestor takze trend zmensovania pokracuje :feve:

p.s.: nic proti ale ten pohlad zo zadu teda slabota to mohli lepsie vymysliet, uvidime co povie zivy kontakt.

post-1730-1189536826_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nic moc .. vypada to tak seredne ako aj na kratkej ...

inak o a tyka kratkej fabie mozem povedat ze farba hraje velku ulohu pri vnimani vhladu .. videl som ju v cervenej farbe a taaa vypada hodne grcne ..

ale napriklad v takej sedej stone metalize ci co toje vyzera podstatne lepsie .. najma ta zadna cast ..

aspon mne to tak pripada ...

ttato belda modra metla sa podla mna moc nehodi na to auti

inak design zadnej casti je zaujimavejsi nez na kratkej ,. myslim najma tvar okna .. ale nejak mi to nestimuje s tym romster predkom ..

furt mam pocit ze roomster je original a toto uz len lepili na predok z roomstra .. a tak to aj vypada ..

ale ako hovoris uvidime co povie zivy kontakt ...

sergej: kuurna kukal som aj ten clanok a tuto fotku som uplne prehliadol :-)))

Editováno: , autor: LUKY-007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska jsme jednu potkali naživo v Děčíně..jela od Liberce a zmizela na Ústí, Jel jak drak..tak než jsme vybalili mobil, byl před námi..pak se zařazoval do pruhu vpravo a odbočoval, ale i tak to bylo moc rychlý, navíc pěkně pršelo..z fotky nic nevyšlo, než to telefon uložil, byla skoro ze záběru..z Fabie zbyl jen kousek u zrcátka..jinak byla stříbrná a naživo vypadala úžasně.

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...