Přejít na obsah

Kto tu je bajker


houmr

Doporučené příspěvky

Smith10: na kolik přijde to pěkny kolečko cca?

Ahoj,

moje kolo je serie 2008 kupovaná loni na podzim.....cena od dovozce Bretton stanovena na 21 990 kč a model 2009 je myslim stejně drahej...já ho měl za 17 500kč, díky tomu že jsem to kupoval po sezoně!

Jak tam nahoře někdo přidával odkaz...tak to je ale na Trek 6000 a já mám Trek 6300! Jinak celá ta serie 6000 má stejnej rám, jen se to liší osazením...takže časem přejdu na XT, momentálně mam Deore!

Jo a každej rok maj uplně jiné barevné kombinace...co kolo a rok to "originál"....TREK FOREVER lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi vidím, že jste tu odborníci proto se Vás zeptám, co děláte na vytvoření tzv.cyklistického mozolu na zadku, prostě vydržím jezdit max 2 hodiny a pak už nevím jak si sednout, kalhoty mám cyklistické stály kolem litru, sedadlo gelové origo author. Hlavně mi nepiště že musím více jezdit:-), loni jsem najezdil cca 1300km a stejně prd:-((

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prijezdovych cest je tam dost a dolu habadej. Nejlehci je to po asfaltu. Jede se furt do kopce 8km. Neni to nijak narocne, da se tam jet i po terenu, ale vzdy posledni 2km se musi jet po asfaltu (tedy pokud nechces kolo nosit). Dolu je to uz na tobe. Bud cervena (lehka), pak po zlute nebo po modre na Ivancenu. Jsou to pekne sjezdiky, ale v Beskydech jsou i jinaci, krasnejsi a narocnejsi. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...