Přejít na obsah

Sub v rezervě


Doporučené příspěvky

Konečně jsem dodělal Subwoofer v rezervě společně se zesilovačem. Takže menší popis: šlo mě o zachování maximální velikosti kufru, protože občas toho vezu tolik . . .No takže podlaha byla zvednutá cca o 8 cm do urovně bočních úchytek. Podlahu jsem řezal z centimetrové tvrzené překližky a je to celé položené na dřevěných hranolcích. Tím je prostor " ozvučnice" zvětšen nejen pro sub, ale také pro přidělání zesilovače.

technické data: Subwoofer Pionner (max 800 W, 300W RMS při 4 ohmech)

Zesilovač Axton C 109 (monoblok a 300W RMS při 4 ohmech)

no a kabeláš od ACR

ještě je tam neon, ale to bude svítit až příští týden, tak pak dodám fotky.

Takže toť moje usilí . . .

Celkový pohled - - -

post-22-1130085055.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rezerva nerezonuje, ale neco pod, nevím asi kryty vnitřní kryty výfuku. No ještě to musím hodit na zvedák a pokouknout, ale slyšíš to jen když jsi venku.

No a jak to hraje, jak ti to mám říct (chce to poslechnout), pěkně a ani to nemusíš brutálně zesilovat, vrní to už při jemném poslechu . .

Jediný co mě hodně překvapilo, tak to skoro vubec není slyšet venku, ale když otevřeš zadní dveře, tak to je fakt nářez.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Host Guest_fancarhifi

to cosby;MDF-ka není o pružnosti, musí odolávat vybracím které vytváří woofer,proto je zástavba do rezervy kola tak náročná na kvalitu provedení.Dobré vytlumení je 80% úspěchu a zbylých 20% je o pevnosti upevnění wooferu a na to nemůžeš potřebovat žádnou pružnost!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pod podložku pre značku sa dajú dať kúsky starej podložky pod myš (nedrží v sebe vodu ako molitan). Ale mne vždy pri zabuchnutí 5. dverí rezonoval tepelný štít zadného dielu tlmiča výfuku. Je to dosť mizere uchytené a tie divné príchytky sa po utiahnutí ustavične povolili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...