Přejít na obsah

Autorádio MS 402 - zbláznilo se


badi

Doporučené příspěvky

Zdar lidi. Potřebuju poradit. Asi se mi zbláznilo rádio. Když ho zapnu, tak najde náhodně nějakou stanici a tu hraje tak 10-15 vteřin. Pak začne ladit a ladí a ladí a ladí. Vubec nereaguje na tlačítka - akorát TP občas zafunguje a vypne zapne TP. Pak taky dělá někdy to, že náhodně projíždí SETUP. Ale v zásadě vubec nereaguje na tlačítka. Zkoušel jsem ho odpojit od elektriky na týden ale v zásadě to nepomohlo. Navíc nepožádalo po připojení o kód. Nevíte co stím? :aggressive: Hola hola pomoooc.

Editováno: , autor: badi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To že nepožádalo o kod je v pořádku ukládá se do imobilizéru.Kod to bude chtít až se to zapne v jiném autě

Tak jsem autorádio zapojil u kolegy (taky FABIE), a nechtělo taky kóda. Tak mám takový pocit jestli není nadobro v háji. Mytslel jsem že ho rozchodím jinde ale nějak se nedaří. Asi mi nezbyde nic jinýho než nový, ale nechci se loučit s tím jakelegantně zapadá do přístrojovky ;-) A nekamenujte mě za to že se mi to líbí. ;)

Editováno: , autor: badi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

no ja sa ti vobec nedivim, ze chces radio nechat kvoli desginu na svojom mieste :-)... ved design je vlastne jednou z prednosti toho radia.. ale ak ta netrapia peniaze, kamarat si kupil do Fabie Beckera, a vyzera to, akoby to bolo od vyroby... a to nehovorim o tom, ako to hra.. len ta cena ... :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Hoy ... svezu se na toto téma ... děje se mi něco podobného s MS 402 ...

Rádio hraje v pohodě, co se týče zvuku a kvůli tomu jak vypadá, se ho zbavovat nechci, ale při poslechu rádia se na displayi objeví nápis "PLAY TAPE" a konec .... ticho ... to vydrží třeba dvě sekundy, pak zas na sekundu radio a pak zase "PLAY TAPE" ... a to samé pořád dokola ... dějě se to jen někdy ... někdy v pohodě poslouchám a nemusim nic řešit ...

Prosím o radu co s tím ... Kazetu to přehrává v pohodě, ale ta kvalita je mizerná ... jde mi o to radio :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 roky později...

Zdravíčko,

 

Ve své stařešině mám radio Škoda MS 402. Rád poslouchám MP3 z telefonu a nyní používám takovou tu kazetu s 3,5 jackem abych nahradil absenci AUX vstupu. Ale občas to blbne protože si rádio myslí že došel pásek a přepne na druhou stranu čímž přeruší na chvíli hudbu (někdy to dělá co 20 sekund). Neví někdo jestli třeba v zadu na konektorech není někde nějaký vstup pro externí audio? Nebo jak jinak to propojit s telefonem.

 

Díky

 

Edit: Omlouvám se psal jsem to narychlo dík za doplnění a přeřazení

Editováno: , autor: MarekIRL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...