Přejít na obsah

Redukce 1DIN


Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

ahoj,

nutně bych potřeboval tento rámeček 1DIN na neoriginální rádio. Na intrnetu je jich plno, ale nenašel jsem žádný obchod v Praze. Zítra totiž odjíždim na cestu pryč a poštou to nestihnout poslat... Víte o nějakým kameným obchode v P kde to mužu koupit?

Za rady díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořídil jsem do rodiny novější auto - Roomster s motorizací 1,4 16V, výbava standartní s některými prvky na objednávku - je to bazarovka, d.v. je 11/08, uvedení do provozu 12/08, ale najeto (v momentě koupě - 1.12.2009) jen 18500km. První majitel ho nestačil nijak poničit (bylo firemní - lízačka), takže si docela libuju. Vadí mi ale některé věci - mimo jiné mizerné rádio "Škoda BEAT", které tedy rozhodně neoplývá citlivostí a selektivitou - projevuje se to tak, že při průjezdu některými lokalitami mi úplně vypadává příjem FM. Zjistil jsem, kde se dá lacino sehnat nový 1DIN panel na neznačkové rádio, ale potřebuju poradit, JAK vyndat ten původní se značkovým rádiem a přitom nic nepoškodit a co vše se musí doplnit do dutiny palubní desky, aby se dalo připojit standartní "přespultové" 1DIN autorádio. Servisní "klíče" na vytažení rádia samozřejmě nemám. Foto originálního rádia přikládám, internetové obchody, kde nabízejí ten panel jsou například zde:

http://cgi.ebay.com/SKODA-ROOMSTER-CD-RADIO-FASCIA-SURROUND-TRIM-PANEL_W0QQitemZ250437410810QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_FasciaPlates_SM?hash=item3a4f3b9ffa

http://www.vpcentrum.prodejce.cz/p-783/k-171/ramecek-pro-autoradio-skoda-roomsterskoda-fabiaii-07/

http://www.stualarm.cz/produkt/10413-iso-redukce-pro-skoda-fabia-ii-07-roomster-07/ ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...