Přejít na obsah

klepe spojka na klime


bicouncz

Doporučené příspěvky

Pokusim sa ozivit tuto temu - ako ste povolili tu maticu, resp. cim ste zachytili to celo pri povolovani, aby sa nepretacalo? Predpokladam, ze "origo Skoda" pripravok doma nemate. Inak k zavade - nieco mi v tej remenici skrta, iba sem-tam, ked zhodim remen, nieje citit ziaden odpor, skor mam pocit, ze by to mohla byt necistota nejaka, chcel by som sa nato kuknut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

no je několik možnoctí:

1- siky a "secvaknout" čelo s řemenicí- asi to moc nepůjde

2- montpáka+dřevěný (nebo jiný) špalíček-- montpákou odšprajcovat čelo k řemenici (opřít montpáku o kastli přes dřevo kvůli poškození laku)- to funguje odzkoučeno

3-sepnout spojku elektricky-rozpojit konektor na vodiči spojky a do spojky kompresoru pustit 12V, spojka sepne a bude to držet řemen

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No straci zebrat kleste sykovky,stahnout celo s remenici a jeto ale ja mam jiny problem,chtel sem matku povolit a spojku vycistit a zjistil sem ze se mi protaci osa kompresoru vuci spojce,takze je asi ten tisicihran v prdeli coz znamena novy kompresor.Jedine to nacas skusit nejak zavarit ci jinak zafixovat.Nevite nekdo kde a za kolik sehnat komplet klimakompresor?

Diky

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

No ved jasne, v style nie sme taki bohati aby sme si mohli kupovat lacne veci. Ide mi o to, aby som nemusel o pol roka, ak by som dal repasovat len spojku, menit cely kompresor. Jeden typek mi dokaze vymenit lozisko za 4500,- Sk komplet. Dalsi to zas neodporuca. Tak neviem. Samozrejme chcem do toho invenstovat co najmenej, tak aby to fungovalo ako ma.

Ak by som kupil novy kompresor za 5000,- Kc a dal ho vymenit tak by ma to asi vyslo na cca 8000,- Sk. Ak by ale stacilo vymenit len spojku a zas by to slo ako ma, nevidim dovod menit cely kompresor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zdravim Vas vraciam sa k tejto teme...pri nastartovani mi zacne pistat vrzgat jemne pravdepodobne lozisko vo volnobezke na klime cerpadle.Chcel by som to na druhy vikend vymenit,teda asi celu tu volnobezku a chcel by som vediet,ci to vymenim aj na mieste,plast vedla kompresora dam dole to je jasne,len ci to pojde lahko stiahnut ta remenica,ked dam von tu zavlacku ako som to tu videl na obrazku.Ci treba nato nejaky stahovak,alebo to klepnutim spadne dole z tej hriadelky.Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...