Přejít na obsah

gumove koberce za textilni


mr.pecoun

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

V autě jsem měl tkané textilní a od prodejce grátis gumový....používám jen gumy....jak v létě tak i v zimě....v létě mám v autě písku a kamínků....gumy vysypu umeju a jsou furt jako nový...ty původní tkaný budou v garáži čekat a se bude auto za nějaký čas prodávat....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mozna sem to psal i ja. na leto mam tkane a zimu gumovy, resp ty gumovy mam pod tkanejma, ktery na zimu vyndam.. Ty tkany se sice kapku prasej, ale zase se mi na nich lip "stoji" proste nevrzou pod botama a tak. Vyprat se daj v pohode. lehce vyklepu a pak hadici proste vystrikam. na slunicku jsou za hodku suchy. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já používám jen gumové. Bordel vysypu, když je moc špíny, tak tlaková voda u pumpy je zase dokonale vyčistí. Taky se neposunují po interiéru jako textilní a nesáknou vodu, když třeba v létě za deště vlezete se špinavými (zablácenýma) botama do vozu, příp. v zimě s břečkou na botách (zejména spolujezdci :angry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V interiéru auta ladí oku lépe samo ty tkané, ale z praktického hlediska jsou dle mého gumy lepší.....

Suhlas. Vo Fabke I som mal original gumy aj textil a vysledok: "textil isiel po case z domu" -> v lete ked je sucho je to OK, ale ked prsi par dni za sebou a koberce nestihaju vyschnut je to na prd. Sice neprepustili vodu (spodok mali akoby pogumovany) ale spravali sa ako spongia. Teraz mam len gumy a basta!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...