Přejít na obsah

klakson


mario1977

Doporučené příspěvky

No u mě také netroubil klakson, ale relátko normálně cvakalo. Takže jsem vytáhnul relátko, prostříknul sprejem na kontakty a očistil je a světe div se, opět troubí. Relátka najdeš pod volantem a dostaneš se k nim zespod od pedálů. Kryje je tam takový plast, který jde vycvaknout, možná ho bude držet i nějaký šroubek. Mělo by to být to první zleva, ale nevím, jestli osazení relátek je u všech Oktávek stejný. Ale tohle byl problém u mě. Možná budeš na tom stejně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

včera mi taky přestal klakson troubit, vyndal jsem ho, zkontroloval pojistku a proměřil konektor při stisknutí volantu. Volmetr ukazoval 0,0 V. Zkusil jsem klakson připojit na trafo 12V, ale nefungoval. Tak jsem koupil nový, připojil a taky nic. Pak jsem zkontroloval relátko jak píše Chadwick. Byl tam napálený kontakt mezi dvěma stýkajícími se plíšky. Stačilo je očistit, relátko osadit a už funguje :) Dalo to práci na půlku dopoledne a při tom taková blbost..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...