Přejít na obsah

Octavia II - Facelift


radek_m

Doporučené příspěvky

No to audi to mám na svých www taky dobře udělaní a taky jsem to taky udělal....vybral variantu,vytisknul a s tim přišel k prodejci,ale ten mi hned řekl že audi to aktualizuje skoro pořád,tak se to musí prověřit z jejich objed.aplikací v PC....no a to byl kámen úrazu,protože čtvrtina mojich příplatků už nešla jednoduše zkombinovat a musel jsem tak vzít nějakej ten paket navíc,ale zas abych byl férovej,tak mi to cenově upravily tak,že mi to ze slevou nakonec vyšlo i podstatně méně než z tou mojí původní konfigurací............

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasim ze skodovka to ma vymakane a libi se mi to ze je hromada priplatkovee vybavy, pouze u toho pakety Elegance mi tam vadi to okno, to tam meli radsi hodit radio Bolero misto toho okna! U Ambiente je ten paket postavenej tak ze normalni ambientka ma 15" plech 195/65 kdezto v paketu ziskas ALU 15" 205/60, loketku, maly kozeny paket a 2-DINove radio Swing oproti 1_DINovemu... Proste ten Ambiente nabidne presne to co by si jinak lidi vetsinou dokupovali zvlast, kdezto u toho stresniho okna uz to tak jiste neni, ja moc OII se stresnim oknem zatim nevidel!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No a vo tom to možná je, že okno si moc lidí nebere, ale nabízet to škodovka musí, protože to je pro někoho na druhou stranu samozřejmost (nebudu zapírat, že to jsem třeba já) a tak aby se jich alespoň pár prodalo, tak to lidem "vnutí" formou výhodného paketu a doufají, že se bilance zlepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja napríklad strešné okno nemusím, v dvoch autách je a popravde som ho použil všade tak max. 5x. Podľa mňa to zvyšuje riziko poruchy prípadne zatekania. Potom to posúva ťažisko vyššie a okrem toho to znižuje priestor nad hlavou v aute.

Slovenskí predajcovia by mali dostať prvé autá na salón v decembri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky nevim, v mym priprade to znamena asi tak 4mm oproti zbytku stropu, to to fakt vytrhne, stejne jako tech par kilo, co to vazi. Pokud by to melo takovej vliv na zvysovani teziste, tak si dam sedadlo o kousek niz no :D A tece mi tam jedine v pripade, ze ho nezavru kdyz jdu myt auto (stalo se) :) Za ten komfort a pocit pri otevreni strechy dokoran, kdyz je decentne teplo, mi osobne tyhle rizika teda stoji :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...