Přejít na obsah

čidlo výparníku AC


Romanek911

Doporučené příspěvky

Ten ještě nemám kde se dá sehnat mebo chému ja si ho udlám a jaký software použít zasvěť mě když to pude udělám si ho sem elektronik.

Při opravě klimy, jsem si říkal, že se mi vyplatí koupit tento kabel a nyní nelituji, už je totiž dávno zaplacený. Žádná návštěva servisu a pokud se mi něco nezdá, lehce napíchnu kabel a mrknu, jestli autu něco neschází. :palec2:

Našel jsem i plánky, ale vše je na COM port, který u současný notenbooků nenajdeš, narozdíl od USB.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak dneska proběhla vyměna toho čidla na vyparniku. Palubovka zustala na místě - šel jsem na to spodem. Nejvice času mi zabralo sundani držaku komfortky - prostě nechtěla vyskočit z těch zobaku - tak dlouho jsem do ni mlatil až jeden z nich upadnul - tak bylo třeba vymyslet nahradni řešení uchycení.

Když se vynda ten držák komfortky tak pak už tam je excelentní přístup - při vyndavani čidla se koukněte kterým směrem je natočný - jde tam totiž vrazit i opačně.

Celkem mi to zabralo cca 2.5h prace - z toho jsem pul hodiny tahal držak komfortky dolu a pul hodiny vyraběl držak držaku komfortky - pořad lepši než sundavat palubovku.

V servise mi řekli že jim bude vyměna toho čidla trvat 7-8h - hajzli - s jejich zkušenostma to vyměni za 1.5h spodem ale naučtuji si 8h na sundavani palubovky - brr..

Editováno: , autor: brunoos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

vyse roka uz mam presne problem, ktory sa tu popisuje, cize ak idem z garaze klima ide a akonahle stojim vonku na slnku nic...tlakovala sa klima, cistil som potenciometer miesacej klapky a stale nic, pritom zavada cidla vyparnika sa objavila v pamati zavad az pred par mesiacmi, hoci klima nefungovala spravne ako hovrim skoro 1 a pol roka. uz len teda kupit cidlo a ide sa na vymenu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
Klima sa koduje v RJ motora

Tak vcera som sa pustil do prace na vymene snimaca teploty vo vyparniku G263. Nechcel som to robit vrchom tak som skusal spodom a po 30 min bol snimac vonku. Treba demontovat spodny plast dalej konfortku a drziak konfortky a potom je pristup volny. Zistil som ze pri nizsich teplotach snimac fungoval ale pri vyssich nie.

Tu su nejake fotky.

zdarec,

cely spodek jsem rozmontoval jak pises...spise kvuli serizeni spinace zadnich brzdovych svetel na pedalu,ale pri te prilezitosti,jelikoz mi taky nejede klima kdyz je fakt vedro a kdyz je nizsi teplata tak jede....tak jsem hledal to cidlo a nevidim ho. Podle tve fotky mi prijde,ze je zastrceny za tim plechem cos nafotil ten zeleny konektor co cuci z te diry v tom plechu ?

diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musiš sundat komfortku a jeji držak - až pak je vidět

jo,dík za radu..ted to už snad najdu.Ale jak vypadá komfortka,to je taková černá krabice s konektorama pod palubovkou?Co si pamatuji,něco jsem zahlídl nalevo,nebo to není ono? Nebo to je někde na té straně co je spodní ofuk a pedál plynu ? Nejsem zas úplná lama,ale abych nezačal rýpat někde na jiné straně. :disgust:

Editováno: , autor: ganyb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U středni konzoly sundat ofuk noh řidiče a nad nim najdeš komfortku zacvaklou v držaku, který drží v středové konzole - a pravě ten držak komfortky jsem nemohl vypačit.

dík za vyčerpávájící info.Teď nevím,jestli tu komfortku mám páčit sám,nebo to hodit do servisu.Když to tu čtu,tak s tím vycvaknutím,má problém každý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nasiel by sa tu prosim niekto, kto by mi vedel PRESNE povedat objednacie cislo toho vyparnika?

Viem ze tu cisla boli uvadzane, ale potrebujem presne to cislo, lebo to mam cez znameho ktory ma dalsieho znameho a tak on potrebuje vediet to cislo.

Mam fabiu 1.4 mpi r.v. 2002

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec ten nebo ten. Já ho vyměnil a stále to blbne. Při 20°C jede ale jak je venku 21°C tak nic. Help Help

Jestli chcete otevřít soubor G263 nebo El. sch klima tak musíte změnit příponu (doc na MDI) a pak otevřít v Microsoft Office Document Imaging

El._sch_klima.doc

G263.doc

Editováno: , autor: markfox
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne to co pises ma stve, neviem ktore cislo mam objednat, ci to s tym A alebo D nakonci...v com sa lisia?

hele Já mluvil přímo s prodejcem autodily-skoda a taky jsem se ptal na to A nebo D a rekl mi,ze to jsou shodné díly,jen to D je novější výrobek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha no no mne ide hlavne oto aby mi to pasovalo, lebo mne povedal chlapik presne co tebe, len mi ktomu povedal, ze sa to moze lisit napriklad konektorom a nebudem to mat ako napijit...nechce sa mi tam 2x sparat ked je tam taky nanic pristup...

cituji presne to,co mi napsali mailem ze Skoda prodejny--------označení, které nám napsal jsou za sebe zástupné (náhrada), je jedno jaký díl objednáte, přijde Vám na konci s písmenem D jakožto nejnovější náhrada.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

oki toto som potreboval vediet :palec2:

ozaj a este jedna vec, aka je cena original skoda dielu? az ma znamy neo...lebo on je taky kseftar trocha no :D

Já to koupil za 433,-Kč s DPH na www.skoda-dily.cz ....ve stredu odpoledne jsem to po netu objednal a v patek rano v 9h mi tu uz zvonili s balikem.To byla rychlovka jak blazen ! :palec2: Samosebou se jedna o original Skoda dily !!!!

Editováno: , autor: ganyb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...