Přejít na obsah

Dodělání palubního počítače


Josef Fajt

Doporučené příspěvky

co ti umím poradit je, abys to tu trochu prošmejdil, protože třeba tempomat se tu na bazaru běžně prodává kolem 1000,-Kč a montuje taky, stahovačky nevim, ale určitě jdou udělat taky a co se týká počítadla, to bude asi horší. O tom jsem tu myslím nikde nečet, protože ho asi všichni, kromě tebe, mají. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

jestli je to s palubákem jako ve Fábii, což asi bude, tak doděláš za pár a za chvíli... čidlo teploty do předního nárazníku, kablík od něj do budíků a kablíky od ovladače PP do budíků, pak jen nový budíky a frčíš :palec2:

proštourej DP, tak najdeš zapojení a kablíky smotáš za chvilku ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 10 let později...

Zdravím,

mám mojí první O2 po fl a koupil jsem ji od tchána v top stavu. 09 výroba a najeto 67k (jezdil s tím jenom do práce, jednou kamsi na slovensko jinak do práce a z práce, takže na 100 pro vím, že je to nestočené, přítelkyně byla u toho když to kupovali úplně nové) a je to bohužel v úplném základu, nevím jaká třída to teď je, ale mrzí mě, že na palubním počítači se mi ukazuje pouze teplota venku a kdy mám jet na servis. Otáčet to můžu pouze nulovací "tyčkou" na denní trip. 

Doufal jsme, že tam spotřeba, kolik je v nádrži, dojezd atd bude, jelikož si myslím, že je to užitečná věc (vím, že to není na 100%) a rád bych si ji tam chtěl dodělat tuhle funkci.

Soused je automechanik a říkal, že by se museli pořídit nové budíky, páčka (to vím určitě jelikož tam je bez přepínačů a MF volant nemám), řídící jednotka, kabeláž atd.. Ale taky, že je možnost, že nové budíky by se nemuseli pořizovat, že je podporují tuhle funkci. Tak se chci zeptat zjistím nějak podle budíku jestli je možno to dodělat nebo ne? Popřípadě jestli tu je někdo se stejnou O2 v základu a ví o tom, tak jestli by mi mohl pomoc.

Vím, že cena bude docela dost velká, ale s tím počítám (pokud nebudu muset kupovat nové budíky). Tak jestli mě někdo může pomoc ? 

 

Popřípadě jestli to někdo už dodělával, tak mě zajímá na kolik ho to přišlo ? Popřípadě kolik si myslíte cca, že by to mohlo přijít mě? 

 

Přikládám foto mých budíků.

 

Díky moc všem za odpovědi.

stažený soubor.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...