Přejít na obsah

Dodatečná montáž Centrálu s DO


tom.ace

Doporučené příspěvky

Trochu sem šmejdil na netu a nešel jsem montážní návody na namontování centrálu do roomsteru, je to sice od nějaké firmy ale pokud vím tak ty servomotory jsousi všechny podobný více je zde: http://www.htcarsystem.cz/new2/index.php?akce=manualy

doufám že mě aspoň trochu pochválíte... :)

ROOMSTER_4_D.doc

ROOMSTER_4_K.doc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sory nevím kolik by stálo originál sada od škody, ale určuitě by to nebylo 1800 za centrál, nevím jestli by ti to tam dadatečně namontovaly. Taky jsem to tady uvedl proto že by se to mohlo někomu hodit, jinak bych si to necheal pro sebe.. Ano mám všechno mechanický kromě kufru, nelituji toho. Protože jsem koupil novýho roomstera během jednoho odpoledne a za takovu cenu, za kterou to nešlo odmítnout, ačkoli byl jen ve výbavě roomster. Jen řeknu že cena byla výhodná tak, že stálo za to se připravit o možnost výběru....

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 10 měsíců později...

Čus borci!

Máme Fabii II Clasic 1,2 HTP /44 kW a je to bohužel model bez centrálu.Mladá se ptala v autosalonu jestli by tam pro ni něco neměli a servisák měl na spěch a nic ji neporadil a já byl bohužel v práci tak nic nevíme.Sice je to věc bez který se dá jezdit ale věčný kontrolování na parkovišti jestli je "všude" zamčeno mě pomalu leze na nervy.

Proto vás chci poprosit o nějaké řešení,odkazy,radu jestli to vůbec na tento model jde.Tady na foru jsem asi špatně hledal,proto se ptám.Samozřejmostí je nepoškození záruky.Kdyby šlo dálkové-ještě lepší ale není to podmínkou ;) díky!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Někdo se tu ptal kolik by stál orig centrál do fábi, tak v orig servisu mi bylo řečeno 11000 tak sem na to čuměl jak péro z gauče. Tak sem si centrál obědanal na netu a i s dálkáčem vyšel na 3100, ale ted řeším problém jak ovládat dálkáčem otevírání kufru, nemužete mi někdo poradit jak na to?? určitě vy to šlo natážením kabelu přímo do kufru ale neznáte nějaký elagantnejší řešení??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Orginální centrál je bohovsky drahý, musíš vyměnit celé zámky, koupit komfortku a kde seženeš kabeláš, nevím. A jít do starychdílů z vrakáče? Vyhodíš si nové zámky a dáš tam staré, které ti můžou kdyholiv kleknout? Já dodělával ten neorigo škoda a fachá v poho :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neorigo škoda .. třeba nějakej jablotron atd ? ,na kolik tě to prosimtě přišlo ?

jeste jsem uvažoval o oknech v elektrice . ale na netu už tuplem nic neni .. nedodělával jsis to taky ?? :)

:skoda:

kua mazec smajl toto :)))

Editováno: , autor: Promy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 let později...

Zdravím, oživim tuto zabudnutú tému :) 

keďže som sa stal majiteľom fábie bez centrálu tak ho mám v pláne domontovať , rad by som zvolil tuto variantu akurát sa chcem spýtať že ci je možné dostať immo čip z toho obyčajného kľúča. Rad by som totiž namontoval centrál s do a mal to v jednom kľúči.  Môžte mi teda niekto potvrdiť či je možné ten čip imobilizéry dostať s toho kľúča a následne vložiť do iného ?

 

dakujem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...