Přejít na obsah

Dodělávka zadních el.oken


peteres

Doporučené příspěvky

Tak už jsem to napojil a mam jednotku 799A. Někdo tu psal, že to 799A nepodporuje, takže to bych musel vyměnit celou komfortku? Potřeboval bych, jestli by mi někdo mohl napsat podle etky čísla těch zadních mozků, motorků a stahovaček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 let později...

Chlapy může mi někdo prosím poradit jak naprogramovat zadní okna aby fungovali od řidiče tak jak okna v předu. Postupoval jsem podle tohoto návodu, ale bohužel odkaz na naprogramování už je za ty leta nefunkční... http://www.passatplus.de/umbauten/fensterheber/index.htm a jiný se mi nedaří najít :-(

 

Kabel mám, VAG taky, základní věci zvládám. Co se programování týká, tak asi žádná sláva, ale v minulosti když jsem měnil páčku tempomatu, tak bylo nutné tempomat znovu aktivovat. Což jsem tady na foru našel a tak se dílo podařilo. Předpokládám, že by to v tomto případě mohlo být +/- podobné :-)

 

Momentálně mám voňavou koktu 1.9 TDI 81kw rok 06/2013, dovoz z říše s možná poctivými 300 kolíky na hrbu, výbava colection s maxíkem, takže předpokládám, že komfortka bude 3. generace. Vzhledem k tomu, že mi ze zadu nahulili totožné auto (výbava style), tak mi přebývají nějaké věci a tak bych si chtěl zprovoznit automatický dojezd zadních oken + možná v budoucnu přeházím multi volant a dešťák...

 

Každé dobré duši předem děkuji!

 

 

edit: Omlouvám se, původně jsem to chtěl napsat do jiného vlákna v sekci elektrika, ale jak na foru hledám, tak mám otevřených víc oken a tak jsem to zvoral a napsal sem... :wallbash:

Editováno: , autor: rozik.l
omluva za špatnou sekci
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...