Přejít na obsah

Garny servis vše okolo


garny

Doporučené příspěvky

Zdravím vše v roce 2012 ...

Servis stále funguje .. nic se nemění ... Kontakt pořád stejný protože internet a fora moc nestíhám kontaktujte mně prosím osobně a to na stejný telefon :777005887 v prac. době PO-Pá 8-18 hod.Můžete využít i mail: Autosluzby-kranat@seznam.cz a nebo info na WWW.autosluzby-kranat.cz díky za pochopení Garny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

ke Garnymu jezdím od chvíle co jsem se s ním seznámil zde na foru .... jeho rukama prošla i má předchozí Octávie, segry Felda a Fábka a nikdy jsme s ním neměli žádný problém...jemu věřím spíš než nějakým autorizákům z toho důvodu, že u něj mám jistotu, že o auto nepřijdu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Garny, chtěl bych se poptat, co by tak stál menší repas náprav na O2 1,9tdi. Rozpadají se mi gumové dorazy na tlumičích - beru to jako znak zkontrolovat to komplet. Při vytočených kolech doprava a akceleraci se ozývá asi čep ramene + by to chtělo vyměnit všechny lůžka + stabilizátory. Můžeš prosím napsat, jak je ze zkušenosti náročná časově a finančně taková akcička. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

na internetu jsem si koupil ten plechový kryt pod motor a potřeboval bych ho tam přidělat (včetně zanýtování těch uchycovacích matic, které samozřejmě nemám) akorát nevím, jak je to s bočními plastovými kryty. Jestli se musí koupit nové, jako jsou na 4x4 nebo postačí ty obyčejné? Jinak, jedná se o Octavii 1. Kolik by tak to přidělání stálo? Chtěl bych to mít na zimu hotové.

Díky Kryštof :kol-142:

Editováno: , autor: Tetrosy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Přihodím svoji zkusenost. Po několika návštěvách rutinního charakteru (Škoda Octavia II 2007) jsem měl problémy se zaseklou řídící jednotkou ABS. Během výměny se vyskytl další problém s delším chodem brzdového pedálu, který zabíral až ve spodní třetině. Auto zůstalo v servisu a i když vypadalo jednu chvíli s nalezením původce problému beznadějně, tak Garny nad prolémem nemávl rukou a nenechal mě odjet, ale "zakousl se do toho", nakonec problém (brzdový třmen) nalezl a velmi rychle opravil.

Pro mě po třech návštěvách kvalitní služby od profesionála který vyjde vstříc s termínem oprav. DOPORUČUJI

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...
  • o 1 rok později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 11 měsíců později...
  • Pawouk odbral (a) toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...