Přejít na obsah

centrál - závady, poruchy, nefunkční


M-a-r-e-k

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

To může být origo funkce nastavená v komfortu, ve VISu píšou: kanál 03: Automatické uzamykání při rychlosti vyšší než 15 km/h, popř. po zapnutí zapalování a kanál 04: Automatické odemykání při vypnutí zapalování a vytažení klíče ze spínací skříňky.

Editováno: , autor: Tudo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám taky problém z centrálem.Občas se mi stává, že po odemčení klíčkem se otevřou jen dveře od řidiče a ostatní zůstanou zamčeny, když vytáhnu pojistku a vrátím ji, tak vše funguje, jen mi teda přestalo fungovat otevírání oken pomocí klíčku...nevíte někdo?Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Ahoj, mám dotaz na všechny. Rodiče mají taky Fabču a nyní začal zlobit centrál. Je to ambiente s dálkou v klíčku (nikoliv sklopný). Občas (poslední dobou hodně často) se stává, že za jízdy centrál cvaká (jako když se auto zamkne a potom ten druhý zvuk zajištění). Někdy jen zacvaká, někdy opravdu zamkne. Nevíte, čím by to mohlo být, nebo neměl už někdo z vás podobnou zkušenost?

dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ja mel automatické zamykani... Takže auto bylo zamknute, nicméně central cvakal, jako by to auto chtěl odemknout. Dělal to nějaký špatný kontakt který za normálních okolností systemu říkal, ze klíč byl výrazem (tím se auto odemklo) a to cele se tam rvalo - odemykalo a zase zamykalo. Ale uznávám, to bylnasi jiny případ, než ten tvůj...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám ten samý problém na své Fábii , origo centrál, výbava komfort a za jízdy cvaká a zamyká a odemyká samo dveře, všechny kromě šoférových, s tím je spojeno i osvětlení interiéru při otevřených řidičových dveří a odjištění pátých dveří ve smyslu cvak zamkne, nesvítí a páté dveře zajištěny a pak samo cvak odmekne, rozvítí se interiérové světlo a odjistí páté dveře.....svazky drátů do dveří jsem lomcoval a nemá to vliv, je to jako by někde blbla kostra...nevíte kde začít hledat ?? Je to na zblbnutí a jelikož to má el. švihadla za nýty, tak se mi do toho taky moc nechce....

Editováno: , autor: miketwo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové dnes známému přestala fabka odemykat a zamykat origo dálkou vystřel. klíčem. Při zmáčknutí tlačítka odemčení se ale rozsvěcí stropní lampička a při zmáčknutí zamykání lampička zhasne. Zamykat a odemykat klíčem v zámku centrál funguje. Že by odešla komfortka? Ale to by asi nereagovala dálka při zamčení a odemčení ta stropní lampička ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Mám následující problém na své fábii I: odemknu dálkou celé auto (lampička svítí), otevřu pouze dveře u spolujezdce a auto se po asi 1 min zamkne. Dělá to jen u PP dveří spolujezdce. Pokud zřejmě stačím dveře rychle zase zavřít, tak se již nezamkne. Věděl by někdo, kde hledat závadu?

Editováno: , autor: psurn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď, zřejmě to bude ten mikrospínač, zkoušel jsem teď ještě lampičku a ta se při otevření též nerozsvítí. Vlastně tento u spolujezdce ničemu moc as nevadí, jen člověk musí dávat bacha, aby si nezabouchl klíče. Nefunguje zřejmě již delší dobu, protože když vystoupila jen partnerka, tak se již několikrát nedostala do kufru a já si myslel, že je to bezpečnostní zabezpečení, aby ho někdo jen tak neotevřel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...