Přejít na obsah

Sterace


Kutil_Tim

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

čawte...ja som taktiež kupoval stierače aero od výrobcu CARGO za zaujímavú cenu 700sk/2ks...a to som kupoval 47cm a 61cm(séria má 53cm)...lebo ma štvalo že nezotiera kúsok medzi stieračmi...takto zotrie všetko a ešte ako dobre :D ...100% lepšie oproti origo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

včera jsem byl u nás v mototechně v Přerově..pro znalé je to "Kobliha" ..a chtěl jsem po babě Aero stěrače...se mě ptala jaký..tak jsem jí odpověděl.. "no nějaký ty lepší" a čekal jsem co mi na to řekne..její odpověď byla pohotová..."no máme tady jenom jediný, ty nejlepší" ..a podala mi Bosche.. :D :D tak jsem se jenom pousmál a znova jsem ji odpověděl, že tohle jsou zrovna ty nejhorší...no hleděla na mě jak na svatej obrázek..tak jsem jí vylíčil tuhle několikastránkovou záležitost a ona a její další spolupracovníci se mě snažili přesvědčit, že jsou dobrý, a že s tím u nich ještě nikdo neměl problémy..tak sme si chvilku povídali a když jsem se jí zeptal jestli mi to vyreklamuje když se mi stane tady ten problém s tou šmouhou u středu, tak říkala, že jo, že stačí přijit s paragonem. Nakonec mě teda překecala a chtěl jsem si je vzít. Samozřejme Jižíík neměl u sebe peníze tak chtěl platit kartou...Tak jsem čekal až to vyřídí...no vono to chtělo PIN :D Jsem si za boha nemohl vzpomenout jakej mám. Jsem kartu dlouho nepožival tak mi to vypadlo...no nevzpomněl jsem si..odcházel jsem s prázdnou..dneska se tam zastavim asi znova...Mám ty stěrače testnout co to udělá na autě mě?.. Přece jenom cena 750,-/pár a možnost reklamace je lákavá... ;):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

ja mel origo sterace z vyroby dva roky, pak uz byly totalne nepouzitelne, dal jsem aera od bosche a tak mesic v poho, pak zecly neskutecne vrzat i kdyz stiraji furt perfektne, ale ten zvuk nekdy byl, nekdy zas ne a tak sly pryc...vcelku by me zajimalo proc vlastne vrzaly, kdyz gumky v nich byly dobre, mekke a stiraly v poho...jinac gumky do aer se daji koupit a prece jen to bezraminkove stiratko vydrzi svou tuhosti dost dlouho, takze tady problem s vymenou pouze gumicek moc nehrozi..a je to levna vymena

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

koupil jsem před rokem aero bosh. Už cca 14dní po koupi začali blbě stírat. přímo ve výhledu řidiče zůstával film. CCA od 120km/h se normálně přizvedli a honili vodu po skle mezi sebou. Vydržel jsem to do teď. Včera cestou ze slovenska jsem se tak nasral ,že jsem je vytrhl,zlomil a hodil do pole.Na první benzině jsem si koupil obyč výrobce SWK a stírají uplně neuvěřitelně!!!! Banány už mě na auto nesmí!!! Upozorňuji,že jsem kupoval dvě sady (i pro kamaráda) a dělají mu to stejné. Jen on jezdí po městě,tak mu to neva.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Už cca 3 měsíce mám na Fabce aera od fy Valeo, sice jsou drahy jak sviň, ale vřele doporučuju...tichý a supr stíraj. :palec2:

Ty stírací gumové lišty jsou na nich moc měkký a zachvili se roztrhají jak hadr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsem si originál Škoda aero (801 Kč), mám je dva měsíce (cca 5000km) a zatím naprostá spokojenost. Za tu dobu ještě ani jednou nevrzli, stíraj perfektně celou plochu, podstatně lepší než klasický ramínka při sněhu (nezalepují se sněhem). Jediný miniminus je po použití ostřikovače zástává trochu vody v uchycení na ramena - pár kapek pak běží po okně. Ale za mě: ticho a kvalita. :skoda:

:D Nejsem zaměsnanec Škodovky ani žádného dodavatele, toto píšu za střízliva a z vlasní vůle. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdy v létě jsem kupoval tátovi na octuli aera od Bosche, po véně okna mu jeden sice začal skákat, před tím to bylo super. Na favii jsem je měnil jako první věc vůbec, před řidičem nějak divně stíral, tak jsem zkusil přehodi jen ten jeden z tátovi octy a on má opět čistý sklo a ja táky, takže vše v phodě, sice sebou vozím ty starý, protože aera neutáhnou sníh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Neda mi to se nezeptat - jak aera neutahnou snih??? Sice jsem pri hustem snezeni s aerama moc nenastiral, ale zadnej problem jsem nemel, naopak bych rekl, ze diky absenci zalepovani raminek padajicim mokrym snehem je to s aerama lepsi.

Jinak pouzivam origo aero sadu 1U1 998 003, vyrobcem je Bosch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro "Hero"...Když jsem ty lišty kupoval, váhal jsem mezí Valeo aero a Bosch aero...známej u kterýho nakupuju již delší dobu autodíly a zatim nikdy mne nezklamal, mi vřele doporučil ty Valea. Jsem seveřan a zima je tu celkem "krutá" :) a zatím po několika návštěvách hor mne ani v tý nej vánici nezklamaly-sníh zvládaly stírat bravůrně, dle mého názoru mnohem lépe než klasické ramínkové stěrače. Jinač jsem lišty skontroloval a zatím žádná trhlinka....po delším užívání napíšu jak dopadly ;) Zatím je mám cca 4 měsíce, tak snad když se ti potrhaly, byl to jen vadnej kus.

Editováno: , autor: kibi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
Sterace nejvic starnou tim, ze jsou v zakladni pozici a nic se s nimi nedela. Guma pak hodne degraduje. A nejlepsi je vzdy menit cele raminko i s gumickou, z pouhe vymeny gumicek jsem vylecenej.

jj moje řeč, taky měnim komplet.

Jaký používáš ty??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...