Přejít na obsah

Teple starty 1.9TDI


Erik2t5

Doporučené příspěvky

  • o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...

Tak u mě nyní příčina zdánlivě exotická - alternátor.

Kdysi jsem kvůli teplým startům měnil startér, ale v posledních letech jsem měl opět problém. Po pár letech mi lehnul nový no-name aku, a následně nová Varta Silver 85Ah zase po pár letech problém s teplými starty. Jelikož altík vyplivnul definitivně, dal jsem nový a jako bonus se vyřešily i teplé starty. Není to sice ideální, protože letitým nedobíjením dostala Vartička na pr..., ale zase startuje skoro jako zamlada.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 roky později...

Zdravím všechny, vidím že v tom nejsem sám. Mám 1.9 tdi, 74kW, PD čko, AXR motor.  Ten samý problém s teplými starty trápí i mě. Již jsem osobně vyměnil palivové čerpadlo v nádrži, palivové čerpadlo tandemové u motoru,všechny nové filtry (včetně oleje). vyčistil jsem vstřiky dal na ně opravnou sadu..., sešteloval na vačkách a stále špatné teplé starty. Dokonce motor po rozjezdu za tepla chcípá. (tacho: 330000 km).

Ještě mě čeká nová baterie (točí dobře, ale nevím jak je stará.) Pak už bude zbývat jen ten startér, čidlo, a Wag... Jinak už nevím... asi vyšší moc.  PS: Díly žádné levné repliky. Jen DE. nebo prvovýroba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...