Přejít na obsah

Elektrické stahování oken - nefunkční, problémy, závady


galaher

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Něco k oknům:jsem tu nový....

včera jsem klíčkem zavíral okna(model 99,černá palubka) a zadní okno mi exlo,zůstalo zaseklé dole.Tak jsem to rozebtal a vyňal mechaniku a zjistil jsem ,že ty lanka nechoďej po celé dráze do konce a prasknul ten plast,kterej unáší okno s nasazeným kovovým držákem.Vše mám venku,brácha mi přiveze tu mechaniku ale nemůžu vycuknout okno,zapadlo jako by směrem od vodících lišt ven a nejde s ním hnout víc jak o 1 cm tam a tam.Mám rozdělat i malé okénko nebo ten sloupek?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tenhle problém jsem měl taky.. asi 14 dní po tom co jsem auto koupil. Taky jsem to vyměňoval komplet, protože byly potrhané lanka a popraskané plasty.. nic na tom není, pár šroubků a konektorů a je to.. ;) Stahovačky jsou prý u Octavek nemoc.. tak teď čekám, kdy to přijde i na těch ostatních..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Nechci zakládat nové téma. Na zadních dveřích mám stínítka kvůli malému. Manželka na to zapomněla a otevřela zadní okna. Samo se stínítka skřípla mezi okno a tapec. Stahování funguje normálně, jen mám pocitově dojem, že při stahování přes DO už mi všechna 4 okna nejdou stejně dolů, přední jsou dole dříve než zadní a opačně. Mohlo se to nějak "rozladit"? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau,tak jak jsem slíbil....montáž na poprvé nedopadla,protože okénko při nedojetí do konce v jednom kroku pak při dovření vyjelo nahoru a celé sjelo dolu.Mástrování klíčkem nepomohlo.Rozhodil jsem motorek od mechaniky,párkrát to protočil,dal zpět,namástroval a šlape jako dřív.

Jinak co se týče rychlosti stahování oken je to podle mě absolutně fuk,jestli přední zajedou stejně nebo dřív,třeba tam je už měněná mechanika,motorek má taky asi nějakou toleranci +/- avšak promazání by určitě ale pomohlo. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Předem se omlouvám jestli to tu už někde je, ale já jsem to bohužel nenašel.

Dnes jsem si všimnul že mi nejde zadní el. okno, jen cvaká ve dveřích nějaké relátko či co. Nejde ani ovladač u řidiče, ani ovladač na zadních dveřích.

Neví nekdo co s tím? Díky za rady...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dneska jsem to rozebral a napojil na VAG, VAG nehlásí žádnou chybu, když jsem sundal tapec, tak to najdnou šlo, po smontování zase ne... no vypozoroval jsem, že při otevřených dveřích to jde bez problému, při zavřených to někdy jde a někdy nejde, tak nevím co s tím může být...

jinak mám rok 12/98

btw: no a dnes mi v jednu chvilku při vtahování oka u řidiče okno sjelo trochu dolu a pak nešel dojezd, po chvilce už zase šel a teď je vše ok, tak nevím co je zase tohle :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...