Přejít na obsah

Kvalita metalízy na Octávkách


Alibaba I

Doporučené příspěvky

Lak už řešit nemusim od srpna mam auto komplet po kroupách a jen čekám jestli se mi oprava vejde do 120 000,- pokud ne pojišťovna víc nezaplatí 65 000,- mě bude stát vymačkání ale je to na komplet lak budu muset hledat někoho kdo je dobrej a udělá to za 50 000,- takže leštění už do tý doby neřešim

post-40395-068232100 1287688722_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

kluci mám takový menší problém ... vyvařovali mi víčko nádrže, vše ok, mám se stavit na leštění laku, ale budu den bez auta a končí mi dovolená, tak to chci nechat až na jaro. Co bych rád ale vyřešil dříve, je střecha, Na střeše je přesně vidět, kde byla přikrytá a kde ne - tam kde nebyla, je takový matný povlak (asi z broušení a prachu) ale nejde umýt VAPkou. Tam kde byla přikrytá je lak lesklý. Čím to upravit tak, aby střecha byla ok a nebyl vidět ten přechod z přikryté části na nekrytou ? Tempo ? Rád bych to rozleštil tu střechu a na jaře nechal vyleštit jen blatník. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rád bych vás taky poprosil o radu. Koupil sem v létě ojetinu 03 a teď sem zjistil, že na PZ dveřích mam na docela velikym místě totálně obouchanej lak a dokonce někde i komplet s barvou a už sou tam vidět malý začátky rzy. Čim se tohle dá ošetřit ? Je mi jasný, že nějaká trapná tužka na skrytí škrábanců se nečape. Na haupně mam malý místo, kam něco vlítlo a lak je tam komplet vykouslej, ale je to něčim ošetřený. To místo je jakoby zatřené nějakou šedivou barvou. Mám klasiku modro-šedou metalízu, takže to z dálky vůbec není poznat. Klidně bych něco takového použil i na ten roh dveří. Diky za odpovědi (o autolakýrnictví nevím nic, takže budu rád i za triviál rady) :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...