mirecoslav Vloženo 5. leden 2010 Sdílet Vloženo 5. leden 2010 alebo... INSP_a_SERVICE.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 17/40,41 39 Vyhodnocování stavu oleje 1 – zapnuto, 0 – vypnuto 40 Ujetá vzdálenost od poslední servisní prohlídky 41 Počet dnů od poslední servisní prohlídky 42 Minimální ujetá vzdálenost vymezující servisní interval 43 Maximální ujetá vzdálenost vymezující servisní interval 44 Maximální počet dnů, vymezující servisní interval 45 Kvalita oleje 1 - olej ve specifikaci pro QG2, 2 - olej ve specifikaci pro QG1 46 Množství paliva spotřebované od poslední prohlídky 47 Čítač kouřivosti oleje - jen pro vznětové motory 48Čítač termického zatížení oleje – pro vznětové motory 49 Minimální počet dnů, vymezující servisní interval Toto mi nejako nefunguje. Nastavim aj tie kilometre a stale pise servis nyni. Na 41 dam nulu, Spravne? a na 40 dam napr. 23 . Spravne? A nic mi to neurobi, stale pise servis nyni,, co robim zle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRoY Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Nikto mi nevie v tomto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Nechtělo by to dát v kanále 02 hodnotu 0000 ??? Vyzkoušejte, třeba to pomůže ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goofry Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 Při nastartování a než ujedu pár stovek metrů mi bliká místo počítadla km napis service oil. Co to znamená, můžete mi prosím poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 Co bys tipoval? Že je při nejbližší přílěžitosti nutno se objednat na výměnu oleje do servisu (service oil)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goofry Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 Kontrolka na hladinu oleje snad uprostřed palubovky, a je červená, a když je málo oleje tak zapipa. Za druhé, před měsícem jsem dělal generálku motoru, tak vím, že s olejem v motoru to nesouvisi. Měnili mi olej, a ujel jsem cca 6000.km.za třetí, kontroloval jsem hladinu oleje. Takže asi tvá rada ze mam jet do servisu je mi tak platná, jak psovi papuče. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misocko Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 To fakt? Sice ti vymenili olej ale neresetli ti servisny i terval. Vypni zapalovanie Stlac reset Zapni zapalovanie a pohladaj si to na nete, neviem v akej teme sa nachadzam som na mobile.... A s olejom to teda trochu suvisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.