Přejít na obsah

(J)DOT


Jeneburg

Doporučené příspěvky

Nevíte co je z Jeneburgem?Neodpovídá na SZ jak tady,tak ani na Chipforu!Před dvouma měsícema jsem si u něho objednal J-DOT a on mi odepsal,že ho pošle na adresu.Od té doby nic!!!Psal jsem mu SZ několikrát a ani neodepsal.Jeho jednání mě dost zklamalo.Dokážu pochopit,že někdo nestíhá,ale vždy se to dá nějak vyřešit !Třeba tak,že to nechá u někoho udělat a pak už jen bude posílat.Já si pořídil maxidot,abych nejezdil jak komediant s přídavnýma budíkama,teď ho mám k hovnu, vědět,že to takhle dopadne,tak jsem o pár tisícovek bohatší!Ten kdo už ho má doma je štastný člověk!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Hele a da se to nejakym zpusobem dostat na octavku pred faceliftem? Mam ji z roku 99, 1.9tdi 81kW... Musela by se sice predelat cela palubka, ale preci jen bych do toho sel kdyz by to bylo mozne ))

Jde všechno. Musíš tam mít budíky s maxidotem a pokud to chceš mít plnohodnotný maxidot tak ještě přestavět na komfort 3. generace. To najdeš ve starších diskusích autor Vaša.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A na polodot se nedostane?

Dotaz na fotkách (v příspěvku výše) je minidot se třema řádkama já mám řádky pouze dva nevíte jaký je mezitím rozdíl? Nešel by JDOT upravit třeba aby místo teploty nebo pal. PC při procvákávání šipek ukazovaly další údaje? NEbo jestli by nešel přidat ten 3-tí řádek do mého? Díky za jakýkoliv info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
Jen upozorneni.Uz to potrapilo nejen me..Kdyz mate Jdot neprizpusobite uz zadnou RJ.Budiky pin nevemou a i kdyz date jinou rj motoru tak taky ne. Takze pokud se neco pokazi a budou to resit v servise tak bude problem.

Jdot je nadhera taky bych mel zajem - ale po precteni tohoto prispevku mam obavu - co ostatni odbornici na to

a co Jeneburg

21.3 2008 posledni prispevek proc tak dlouhe odmlceni nikdo nema zajem o Jdot nebo mate take obavu

Editováno: , autor: lassev
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...