Přejít na obsah

Palivové čerpadlo


Tomm

Doporučené příspěvky

Takže když dám do 18 turba čerpadlo z jiné benzínu tak by to mělo fungovat!?

podle toho katalogu ano, akorát nevím, proč jsou dvě provedení, v poznámkách u toho není nic, napři VIN atd

U mé Octavie 1.8 20V r.v.1997 měnili teď palivové čerpadlo. Původní bylo jen zasouvací do plovákového modulu a nové čerpadlo vyrábějí už na 4 šroubky k uchycení. Než kupovat ještě modul s plovákem, tak u původního mi odřízli nějaké přečnívající úchyty, vyvrtali 4 díry, přišroubovali nové palivové čerpadlo a jezdím....

Milan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Poraďte prosím.Když zapnu zapalování,tak mi palivové čerpadlo jede asi 30sekund než natlakuje palivový systém.Když nastartuji dříve,tak Octávia 1.8T chcípne.Když jsem měl Octavii 1.6 tak mi čerpadlo tlakovalo během asi5 sekund,že by to byl ucpaný filtr? Mám najeto 126000Km. :help:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Tak dnes ráno nastartuji a než zapnu zapnu radio slyším že něco hučí a ono čerpadlo paliva. Dojdu teda koupit filtr paliva a ono hučí dál i po výměně. Tak jsem ho dnes rozdělal ale nic jsem nenašel vše se tváří ok. Auto jede normálně ale při jízdě je čerpadlo slyšet což nebylo. Může to ještě něco dělat než koupim zbytečne čerpadlo? FIltr je nový a pak je tam jen hadice k motoru a hadice zpět od motoru ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 5 let později...

Ahoj potřeboval bych pomoc. Již delší dobu mám problémy se studeným startem kdy chytne až na po 3tí pokus. Po změření tlaku jsem zjistil že čerpadlo dáva jen 0,8atm tak jsem usoudil že dám nové čerpadlo. Objednal jsem ho, ale když přišlo na výměnu tak jsem zjistil že mám v octavce jiné. Které má nahoře jeden vývod a vstup a ze spoda jeste jeden vstup. Klasické má dole vstup a nahoře vývod. Celá soustava je tady https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0919087a-cerpadlo-paliva-skoda-7227.html ale mě stačí jen vnitřek tedy čerpadlo. Nevíte kde by se dalo sehnat. Prolezl jsem celý net a nenašel jsem to co tam mám až na celou soustavu za 8000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...