Přejít na obsah

Klopanie pri zabere spojky


ocec

Doporučené příspěvky

Nazdar vsetci,

Chcel by som sa s Vami poradit. Mam taky problem, ktory sa zacal objavovat len v poslednej dobe. Mam Fabiu 2001 1,4 MPI (44 kW) Comfort.

Ide o to, ze pocas jazdy po preradeni rychlosti a pusteni spojky do zaberu sa ozve klopnutie. Vychadza to pravdepodobne spredu ale neklopne to uplne stale, iba asi v 70% pripadov preradenia......zatial som to uplne detailne neskumal, ale popravde ani neviem co by to mohlo byt. Nestretli ste sa s tym? Prosim poradte.....kazda rada dobra :-)

Dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam najazdenych 81500 km a zacalo to teraz robit castejsie ako predtym.........netusim co by to mohlo byt.........uvazoval som ci to nebudu vybite silenbloky ktore drzia motor a pri pustani spojky momentiom, ktory vznikne tak klepe zelezo na zelezo.......je to taky zelezny zvuk, tak neviem......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
Je to normální, už se to tu probíralo.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10176

Díkes za radu, takže už vím co to dělá a teď co s tim ? Řešit výměnou, opravou ?? nebo se na to vysrat a pustit si nahlas rádio... ?? Eště mě napadá jestli se to bude nějak vývýjet tzn. cvakat častějc, nebo víc nahlas ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted jsem to měl v servise, klapání jak jsi napsal,četl jsem tady že to dělá homokinetický kloub, ale nakonec to byla povolená matka na předim kole.Takže nová matka 105 kč, ještě vyměnili spojovací tyče a krása ,ticho .

Tak u mě to opravdu povolená matka neni, ael pravděpodobně ten dvojhmotovej xindl, jak sem byl zasvěcen, takže se zase vracim k otázce co s tim ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...