Bazz Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Nazdáre pánové jedete někdo v září do Doks 14.9 - 16.9 2007 autokemp Klůček je tam super prostředí a dobrá atmosféra není to sice mega akce jako Mimoň .ale je to víc domacnější Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 rád bych jel, doufám že to klapne!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dakie Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Na 99% jedem! To 1% je jen zrada počasí Já jezdím jen na Mimoň a do Doks a Doksy sou rozhodně fajnovější... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P4 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Nekrejou se Doksy s Plasama? Teď babo raď, kam jet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jero Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 (edited) Tyjo,,tak ono uz to bylo? mozna se zajedem podivat toho 14.9...... http://www.tuning-doksy.cz/main.php?page=sraz Edited August 28, 2007 by Jeronymo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2P4 Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 (edited) Že by překlep? : Edited August 28, 2007 by 2P4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Opraveny datumy a jen podotknu, že Doksy se trochu řeší i tady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 Opraveny datumy a jen podotknu, že Doksy se trochu řeší i tady tak to se omlouvám nechtěl jsem zadávat nové téma ,ale Doksy jsou prostě super jezdíme tam už 4 rokem a rok od roku je tam víc aut a připadá že i lidi se tam chovají lépe, mi přijedem v ždy v pátek a jsme tam až do neděle tak až tam budete tak se stavte pokecat není nad to když si člověk může pokecat se stejně "ujetejma" lidma o octávijích my tam máme dvě octávie zel. metla na čelním skle nápis CULT OF SKODA +jedna felicie CAPUCHINO zatím čus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Opraveny datumy a jen podotknu, že Doksy se trochu řeší i tady tak to se omlouvám nechtěl jsem zadávat nové téma ,ale Doksy jsou prostě super jezdíme tam už 4 rokem a rok od roku je tam víc aut a připadá že i lidi se tam chovají lépe, mi přijedem v ždy v pátek a jsme tam až do neděle tak až tam budete tak se stavte pokecat není nad to když si člověk může pokecat se stejně "ujetejma" lidma o octávijích my tam máme dvě octávie zel. metla na čelním skle nápis CULT OF SKODA +jedna felicie CAPUCHINO zatím čus. taky tam jezdim dlouho(ani nevim kolik let), prostě klasickej pohodovej srázek (většina znás ho zná!§ sem zvědavej jestli bude zase skodahome plácek jako vždy? P2M: tam je toho moc ingliš a to já nichtfrštén Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted August 29, 2007 Author Share Posted August 29, 2007 Opraveny datumy a jen podotknu, že Doksy se trochu řeší i tady tak to se omlouvám nechtěl jsem zadávat nové téma ,ale Doksy jsou prostě super jezdíme tam už 4 rokem a rok od roku je tam víc aut a připadá že i lidi se tam chovají lépe, mi přijedem v ždy v pátek a jsme tam až do neděle tak až tam budete tak se stavte pokecat není nad to když si člověk může pokecat se stejně "ujetejma" lidma o octávijích my tam máme dvě octávie zel. metla na čelním skle nápis CULT OF SKODA +jedna felicie CAPUCHINO zatím čus. taky tam jezdim dlouho(ani nevim kolik let), prostě klasickej pohodovej srázek (většina znás ho zná!§ sem zvědavej jestli bude zase skodahome plácek jako vždy? P2M: tam je toho moc ingliš a to já nichtfrštén Tak to doufám že ho lidi znají jenom mi příde že těch octávii tam zase moc není a co se tejká tý "ingliš" chci stoho udělat cult auto jako jsou vidění auta v německu ,ale de to pomalu nejsou "titily vantily" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca Posted August 29, 2007 Share Posted August 29, 2007 Doksy musim,na jaře jsem nemohl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Doksy musim,na jaře jsem nemohl. tak to je dobře!!! akorát mi dorazíme až nějak po dvanáctý.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Doksy musim,na jaře jsem nemohl. tak to je dobře!!! akorát mi dorazíme až nějak po dvanáctý.. To mě nějak ani nepřekvapuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Ty vogo,chvilku jsem nechodím a pan Kláca vymění fabulo za koktu..nebo se pletu???to jsou noviny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Ty vogo,chvilku jsem nechodím a pan Kláca vymění fabulo za koktu..nebo se pletu???to jsou noviny... Nepleteš má koktu/avii/neboli ropáka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka3 Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Asi se v Dokcech taky na chvilku stavím na kukačku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Ty vogo,chvilku jsem nechodím a pan Kláca vymění fabulo za koktu..nebo se pletu???to jsou noviny... Nepleteš má koktu/avii/neboli ropáka tak tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismo Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 pokud se nic nestane jedu, ale asi este nebudu mit hotovej naraznik, tak me nekamenujte, kdyz me uvidite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismo Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 219 fotek na CzechTuning.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts