NNNTomas Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Mohou svítit tlumené s dálkovými světly? (Při zapnutých dálkových) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukyssek Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Mohou svítit tlumené s dálkovými světly? (Při zapnutých dálkových) ....jak to myslíš mohou? oni(dalkové) svítí vždy spolu s tlumenými Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNNTomas Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 AHA....tak v fábiích už je to takhle dělané? V Oktávce nám svítí samostaně- buď dálkové nebo tlumené, tak jsem myslel že si to předchozí majitel takle v tý Fábce zapojil... ale svítí to o dost lépe:)) díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inya Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Mohou svítit tlumené s dálkovými světly? (Při zapnutých dálkových) ....jak to myslíš mohou? oni(dalkové) svítí vždy spolu s tlumenými Není to zavedené kvůli xenonům? Bo to dělá až fabča a OII a další novší auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maťo M. Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Je to tak robené preto lebo vo fabii je na rozdiel od O1 ziarovka kratkych a dialkovych svetlach oddelená v samostatnej banke. V OI je žiatovka H4 (dve vlakna v jednej banke) a keď svietia obe prehrieva sa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inya Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Je to tak robené preto lebo vo fabii je na rozdiel od O1 ziarovka kratkych a dialkovych svetlach oddelená v samostatnej banke. V OI je žiatovka H4 (dve vlakna v jednej banke) a keď svietia obe prehrieva sa. taky pravda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Je to tak, v pripade zarovky H4 sviti vzdy jen jedno vlakno - bud pro potkavaci nebo pro dalkove svetlo. Jedinou vyjimkou je pripad, kdy jsou zapnuta potkavaci svetla a pouzijes svetelnou houkacku - v tomto jedinem pripade sviti obe vlakna zaroven. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 A u xenonov - tam je to uz ako u fabie, ze,? Stale tlmene xenon +dialkovy halogen,nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bylzde Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Jojo přesně tak... A jak vám svítí mlhovky přední??Mě i s dálkovýma,ale třeba u MB Vita nee a i u jiných aut vím že se mlhovky pří dálkách vypínají... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Jojo přesně tak...A jak vám svítí mlhovky přední??Mě i s dálkovýma,ale třeba u MB Vita nee a i u jiných aut vím že se mlhovky pří dálkách vypínají... pokial sa nemylim, tak svietia vzdy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malta Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Jojo přesně tak...A jak vám svítí mlhovky přední??Mě i s dálkovýma,ale třeba u MB Vita nee a i u jiných aut vím že se mlhovky pří dálkách vypínají... pokial sa nemylim, tak svietia vzdy... nemýlíš , když jsem jel v Bulharsku, tak jsem toho (po vzoru místních) hojně využil zapl jsem dálkáče + mlhovky abych včas viděl díry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts