hanzo Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Cau lidi,ja vim ze je to tu reseny mockrat,ale potrebuju poradit jake kompa jsou nej do prednich dveri.Koupil jsem od usb a jsem moc zklamanej. muzu sehnat nejaky dobry za 4-5tis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancarhifi Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Cau lidi,ja vim ze je to tu reseny mockrat,ale potrebuju poradit jake kompa jsou nej do prednich dveri.Koupil jsem od usb a jsem moc zklamanej. muzu sehnat nejaky dobry za 4-5tis? ...tak to se ti nedivím...ale co třeba tyto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider.Tom Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Zdárek nechci zakládat nové téma,ale kam se vejdou ty výhybky,nějak mi to do toho auta nesedí...jinak omluvte můj skoro dětinský dotaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radeek Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 (edited) Čau a co by jsi řikal na tohle??Máme s nim a dobré zkušenosti a jsou za hodně slušnou cenu je to značka Crunch jsou nové se zárukou.Kdyby sji měl zájem tak se mi ozvi můžu ti dát slevu na radek@hifonics.cz Typ: 2 pásmový komponentní systém Průměr wooferu: 6,5“ / 160 mm Výkon RMS / MAX: 80 / 400 W Frekvenční rozsah: 57 – 23.000 Hz Impedance: 4 Ω Citlivost: 92 dB Montážní hloubka: 61,47 mm Doporučená maloobchodní cena: 2390 Kč Edited August 31, 2007 by Radeek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyVeS Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Vyhybky se ti bez problemu vejdou do dveri pod tapec. Vyber repraku zalezi na tom co chces poslouchat a jestli chces kompa jen na radio a nebo i na zesik. Jeste to upresni a neni problem neco doporucit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts