Zenga Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Když přijedu se zahřátým motorem , tak to na volnoběh , tak nějak zvláštně klape . Když sebemíň ,přidám plyn tak to zmizí. Sešlápnout spojku nepomůže , jak je tady v jiným tématu. Nemá někdo zkušenost , nebo neví o co by se mohlo jednat ? Jinak , je to Fabia 1,2HTP 47kw combi 2003 Najeto 62000km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenga Posted October 4, 2007 Author Share Posted October 4, 2007 Nikdo neví , nikoho nic nenapadá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinkel Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 ak ide o pravidelne poklepkavanie (asi po 2 sec) jeden mechanik mi povedal, ze samonapinak na rozvodovu retaz pokial nepreskoci na dalsi zub, moze tam by vacsia vola a aj vacsi hluk. mam 1.2 47kw 82tis.km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karel211 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Mam taky 1,2 47Kw u studeného motoru mi to nic nedělá u zahřatého mi to na volnoběh trochu klepe, hlavně když přidám trochu plyn a hned uberu, tak to zaklepe ve volnoběžných otáčkách a pak jenom trošku. Měnil jsem svíčky a nepomohlo to . Bude se mi na to dívat známy,který dělá ve Škodovce mechanika.Uvidím co mi řekne a dám vědět Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabka2004 Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 daj vediet, zaujima ma to (zatial som to vsak nepostrehol) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karel211 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Díval se mi na to ten mechanik a wagem zjistil , že když to zaklepe tak prostřední válec vynechá -zkoušel předělat cívky a pořád vynechaval pri tom jak to zaklepe -tak cívkama to není.V pondělí budem měřit tlaky,tak uvidím jak to dopadne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabka2004 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 hmm, tak to som zvedavy aj ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adal Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) mi to taky takhle nejak klepalo bylo to spatnym olejem daval sem tam mogul polosyntetiku ted tam ma fuchs za 450 a auto neklepe ale pro zmenu zase skube pri studenem motoru a namerili mi spatne tlaky 3 valce tak sem zvedavy na tu palku zase za posledni 3 mesice uz auto sezralo 20 k na opravach hnus Edited November 11, 2007 by adal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karel211 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Tak mi měřil ty tlaky za studena i za tepla .Za studena byly 12,5 - 13 a za tepla 11,5- 12 kPa. Takže tlaky jsou dobré. Říkal ,že to můžou být satelity v převodovce ,že při nízkych otackach klepají.Bral jsi cislo karoserie .a že zkusi vyhledat novějsí verzi do jednotky Tak uvidím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenga Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 (edited) Hlavně , aby to nebylo nic závažnýho! Edited November 20, 2007 by Zenga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts