Jump to content

Klapání při zahřátém motoru

Zenga
 Share

Recommended Posts

Když přijedu se zahřátým motorem , tak to na volnoběh , tak nějak zvláštně klape . Když sebemíň ,přidám plyn tak to zmizí. Sešlápnout spojku nepomůže , jak je tady v jiným tématu. Nemá někdo zkušenost , nebo neví o co by se mohlo jednat :help: ? Jinak , je to Fabia 1,2HTP 47kw combi 2003 Najeto 62000km

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Mam taky 1,2 47Kw u studeného motoru mi to nic nedělá u zahřatého mi to na volnoběh trochu klepe, hlavně když přidám trochu plyn a hned uberu, tak to zaklepe ve volnoběžných otáčkách a pak jenom trošku. Měnil jsem svíčky a nepomohlo to . Bude se mi na to dívat známy,který dělá ve Škodovce mechanika.Uvidím co mi řekne a dám vědět

• 2 weeks later...

mi to taky takhle nejak klepalo bylo to spatnym olejem daval sem tam mogul polosyntetiku ted tam ma fuchs za 450 a auto neklepe ale pro zmenu zase skube pri studenem motoru a namerili mi spatne tlaky 3 valce tak sem zvedavy na tu palku zase za posledni 3 mesice uz auto sezralo 20 k na opravach hnus

Edited by adal

Tak mi měřil ty tlaky za studena i za tepla .Za studena byly 12,5 - 13 a za tepla 11,5- 12 kPa. Takže tlaky jsou dobré. Říkal ,že to můžou být satelity v převodovce ,že při nízkych otackach klepají.Bral jsi cislo karoserie .a že zkusi vyhledat novějsí verzi do jednotky Tak uvidím.

• 2 weeks later...