MartinHK Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Zdravim vsetkych, viem, ze uz tu podobne temy boli, ale odpoved na moj problem som nemohol najst. Ak obcas necham auto po starte na volnobeh cca 10-15 sekund neprijemne hlasne klepe, potom otacky klesnu a ide ticho. Vcera sa stalo to iste, s tym rozdielom ze auto mi doslova 10 sek. skakalo ako keby som siel po riadnych hrboloch. Inak motor (1.6 75kw) ide vyborne, spotreba OK (6.4l kombinovana). Viete niekto poradit? Dakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peteres Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Ahoj, řekl bych hledej, ale taky hledám, snažim se nějak vyřešit asi podobnej problem. Bohužel nezbývá než vyzkoušet všechno, co tu radí ohledně 1.6tky a tomto problému pěkně jedno po druhym, může to být cokoli. Zadej do vyhledávání "Lambda" a přeju příjemné počtení ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts