Lukáš 1,8 20V 92kw Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Čau chlapy je tu někdo z Písku nebo okolí tak 10km? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Hm, Ty už nechceš kamarádit s Jihočechy? To téma jsi přece založil Ty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuči Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 V okolí 10km ne, ale 13 - 15km... Protivín Jsem tam o víkendech... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doli Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Hm, Ty už nechceš kamarádit s Jihočechy? To téma jsi přece založil Ty... Hmm, taky jsem koukal, ze zakladatel se trha od Jihocechu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mischicka Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Hm, Ty už nechceš kamarádit s Jihočechy? To téma jsi přece založil Ty... Hmm, taky jsem koukal, ze zakladatel se trha od Jihocechu? Tak tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts