Torro Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Zdravim všechny. V květnu tohoto roku jsem si koupil ojetou Fabii r.v. 2001 a asi před měsícem mi na ní přestal fungovat posilovač. Ne že by nešel vůbec ale jeho účinost je tak 50%. Zajímá mne jestli můžu uplatnit nějakou záruku v bazaru, kde jsem auto zakoupil a jestli je bazar povinen mi posilovač bezplatně opravit. Díky za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmr Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 pokial mas vypadky serva ze ide nejde tak na 99% mas po snimaci uhlu natocenia kolies TRW. ak je to ten snimac tak to tazko klasifikovat ako skrytu zavadu. tato zavada sa u starsich fabiek vyskytovala ze sa kazil snimac. inak pri toceni volantom na mieste ti nahodou nepohasinaju svetla a pristrojovka podsvietenoie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Jak píše houmr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torro Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Jo jo, pohasínaj mi světla a problikává přístrojovka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmr Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 to bude snimac trw a este jedna otazka je to rocnik 2001 mas rozmotany kablovy zväzok ? aj ten by mohol v buducnu robit neprechu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceOne Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Musel bys prokazat, ze tato zavada tam byla uz v okamziku prodeje a ze jsi na ni nebyl upozornen. ...pokud ti ovsem posilovac nekolik mesicu fungoval naprosto bezproblemu, tak si myslim, ze se se ti to rozbilo az ted. ...tudiz bez sance na reklamaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torro Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Auto sem dal do bazaru kde jsem ho koupil a ten samej den sem to měl hotoví. Prej tam bylo málo serva. Jenže to sem kontroloval a bylo přesně mezi riskama. Posilovač ale teď jde tak mi je to divný co s tim udělali ... Asi to jen splácali aby to na nějakou chvíli šlo a ten snímač budu muset stejnak vyměnit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceOne Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Jses si jist ze jsi kontroloval kapalinu v posilovaci? (vlevo vpredu) ...nekontroloval jsi treba brzdovku? ...ja jen pro jistotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmr Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 100% pozeral brzdovku, lebo pochybujem ze by vyskrutkoval tu mierku nasiel nadrzku a pozrel ci je dost a to bola ta na brzdovku. p.s.: aj tak polka majitelov fabii ani nevie kde je nadrzka serva a mierka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabka2004 Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 kde je nadrzka viem, ale mierka? hmm az zazneju varovne signaly zeby tam mohlo toho byt malo, tak zistim aj kde je mierka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
houmr Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 (edited) kde je nadrzka viem, ale mierka? hmm az zazneju varovne signaly zeby tam mohlo toho byt malo, tak zistim aj kde je mierka mierka je sucastou toho zelene uzaveru vytiahnes a vidis su na nej take vystupky podobne olejovej. p.s.: to ti staci ze vies kde je ta nadobka ked to vyskrutkujes hned vies ako zistis kolko tam toho je. Edited September 6, 2007 by houmr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabka2004 Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 dik za tip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts