Jump to content

Žárovky dálkových světel u xenonů

lancer
 Share

Recommended Posts

jaké žárovky máte u dálkových světel mají tam být H3 ale já mám u novejch xenonů nějaké jiné,mají konec baňky černý jako třeba H7 a jsou delší než H3 světla nemám u sebe tak se nemůžu podívat.světla jsou výroby 07 že by nějaká novinka?

Silverstary maju striebornu čapičku a ostatne H7 maju tmavu.

až bude pekne ok?

máš nějaké pěkné skla, já už je mám jako kdybych je přejel smirkem, už uvažuju o zabudování těch pro denní svícení, mlhovky jsou u xenonů stejně jen na dvě věci

To su tie CornerLight hmlovky a mam ich asi dva mesiace necele a su sklene...:-)

Silverstary maju striebornu čapičku a ostatne H7 maju tmavu.

až bude pekne ok?

máš nějaké pěkné skla, já už je mám jako kdybych je přejel smirkem, už uvažuju o zabudování těch pro denní svícení, mlhovky jsou u xenonů stejně jen na dvě věci

su tam H7, ja sice xenony nemam, ale v standartnych svetlach su H7 pouzite ako stretavacie. svietili mi na zlto, preto som sa rozhodol kupit si lepsie, konkretne tieto:

prod_big_891.jpg

capicku maju dokonca chromovu a svietia tak dobre ze teraz ani dialkove nepouzivam ;)

este link http://www.auto-moto-shop.sk/web/index.php...;id_produkt=891 (dufam ze to nebude brane ako reklama)

jaké žárovky máte u dálkových světel mají tam být H3 ale já mám u novejch xenonů nějaké jiné,mají konec baňky černý jako třeba H7 a jsou delší než H3 světla nemám u sebe tak se nemůžu podívat.světla jsou výroby 07 že by nějaká novinka?