Alien Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Potrebuji radu. Vcera zacalo svitit "hladovy voko" U pumpy jsem vzal co to slo. Na stojanu psal 41 litru. Ale v prirucce pisou ze Octa ma nadrz na 55l. Kdyz jsem pak kontroloval rucicku ukazatele stavu nadrze nebyla az na konci. Problem je v ukazateli stavu nadrze? Rosviti se "hladovy" a pritom mam v nadrzi jeste 15l? Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrix Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Běžný stav... když beru třeba plnou a před tím sem měl ručičku spadlou hodně pod rezervou, tak stejně na první cvaknutí pistole vemu tak 47 litrů, tím bych se být tebou netrápil, je to normální. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 dik poustim to z hlavy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomci Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 dik poustim to z hlavy Mám úplně to samé http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27833 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berry Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Potrebuji radu. Vcera zacalo svitit "hladovy voko" U pumpy jsem vzal co to slo. Na stojanu psal 41 litru. Ale v prirucce pisou ze Octa ma nadrz na 55l. Kdyz jsem pak kontroloval rucicku ukazatele stavu nadrze nebyla az na konci. Problem je v ukazateli stavu nadrze? Rosviti se "hladovy" a pritom mam v nadrzi jeste 15l? Diky No, tak na těch 15 litrů bych si nikdy nevsadil a vůbec bych se na ně nespoléhal. Nedotankuješ kvůli tomu vzduchu, který se tam stlačuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts