Přejít na obsah

Střešní nosič OII Liftback


Béďa01

Doporučené příspěvky

Taky momentálně řeším tenhle problém. Předpokládám, že mluvíme o nosiči na OII liftback.

Pokud jsem zjistil, tak na OII zatím vyrábí střešní nosič jenom Neumann anebo origo Škoda. Oba jsou duralové, Neumann je o něco málo levnější. HAKR zatím nosič pro OII nevyrábí, nosič pod střešní lem jsem měl na Fávu a bylo to hrůza.

Má někdo zkušenosti s těmito nosiči ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a jakou myslis, ze jsem mel zahradku ja? od vietnamcu? samozrejme, ze byla z originalniho prislusenstvi.

a to s tou jinou veci mimo strechy, no nevim, to jako mam prijit a rict: tak pratele, nechci reklamovat strechu, tak mi misto toho dejte treba sportovni podvozek?(hodnotu neresim, principielne...). tomu neverim, ze na to pristoupi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja by som to urcite tak skusil - pozri skodu ti spravili, uznali to (ako pises). tak to skus, napr. nech ti daju nejake doplnky, alebo servis zdarma (aspon pracu v cene striekania strechy) ak je to seriozny servis tak na to pristupia. Aj ked pravdou je ze serioznost servisov Skoda na Slovensku je ehm......zufala (podla mojej osobnej skusenosti), cize sa nedivim ze o tom pochybujes.

S tym nosicom - asi som to nepochopil spravne, mal som pocit ze si mal neoriginal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak to ti klidně mohu sdělit zkušenosti. když jsem mel favo,tak jsem ho byl přezout v nejmenované značkové firmě. Kdyz jsem prijel domů,všiml jsem si boule na podllaze pod kobercem. Ohnu se zespod a to prase to strčilo na podlahu a normálně ji prohl dovnitř. Samozřejmě vše podle něj už bylo,takže oni nic a bylo to vyřešené. Mám fakt mizerné zkušenosti. Radši si co mohu udělám sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Mám originál střešní nosič (OII liftback) asi druhá verze(střech nedeformuje). Celkem spokojenost, ale při posledním pokusu o demontáž nešel povolit resp. se protáčel (dříve cca 4x OK) jeden ze šroubu co drží nosič v karoserii - uvolněná matice uvnitř. V servisu (ještě v záruce) se začali vytáčet, že byla použita moc velká síla(nesmysl, křížák kdyby imbus), .... Auto bude u nich celý den musí dolu obložení stropu ..., jak budou bodovat matici aby nepoškodili lak nevím. Zatím jezdím s nosičem a čekám až budu moci být den bez auta. Máte někdo podobnou zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...