Jump to content

Xenonové výbojky 8000K

profor
 Share

Recommended Posts

No tak mam foto v noci resp za tmy, najprv som vymenil len jednu a to pravú na porovnanie.

To že sú to zrejme 8000K svečí aj to že majú modrú trubičku čo 6000K z predchádzajúceho príspevku nemali a aj namodralé, studené svetlo.

Nejazdil som ešte s tým, tak uvidíme ak to bude v reále :)

Foto 1: Rozdiel medzi 8000K a 4100K (4300K) - hlavne na zemi je vidieť farebný rozdiel

Foto 2: Svetlo z boku

Foto 3: Pohľad z auta (zasa nezaostrené :) )

post-3171-1189369689_thumb.jpg

post-3171-1189369788_thumb.jpg

post-3171-1189369814_thumb.jpg

• 2 months later...
Heeh počkaj až budem mať bixenony, tam s nimi už noč nenarobim a potom spolu zrátame :)

u vás to nikto neponúka? inak cartmanko si objednal a došli mu 10000K z eBay

Jýá sem taky dával jiné výbojky, vymenil jsem za 6000K a super, perfektni svetlo atd. Jinak se stoupajici teplotou - K, se meni i zivotnost, cim vice, tim mensi zivotnost. Pokud by mel nekdo zajem, umim take vybojky samotne DS2 6000K, 8000K, pripadne i jine vybojky, jako D2R - se stínítkem, použitelné do paraboly bez stínítka, nebo čočky, potom HID sady atd, takze se stačí ozvat

• 5 weeks later...

No ja nevim, ze by v mlze bylo 10 000K lepsi nez 4300K?

Jestli to nebude tak, ze 10 000K ma uz tak mizernej svetelenej tok, ze se projevuje mensim sebeoslnenim nez u 4300K s vyrazne vyssim svetelnym tokem.

Videl jsme v mlze vybojky 3000K a to byla paradicka, jak kdyby tu mlhu prorezavaly...

• 4 months later...

Kolik maji tve vybojky nasviceno? Obecne plati, ze 4300K maji nejvyssi svitivost. Pokud maji jiz neco najezdeno, vymen je za nove.

Jinak vliv na svitivost ma samozrejme i samotna konstrukce reflektoru, resp. cockoveho modulu a pouziteho typu vybojky, novejsi konstrukce budou svitit lepe a s tim nic neudelas.