misapietro Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak se dají sundat ochrané lišty na dveřích? Jsou tam jenom přilepené nebo tam jsou nějaké pojstky. Díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aka Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Už se to tu řešilo alespoň 5x. Hledej, není to tak dlouho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowman Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 nalepeno, nahřát, počkat na teplo už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misapietro Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 Díky za odpovědi. Všude jsem to hledal, ale nikde jsem to nenašel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aka Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Jéé, promiň, řešili to na Fabii. : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=3379&hl=lišty http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=6869&hl=lišty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misapietro Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 Děkuji!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsstanik Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 nalepeno, nahřát, počkat na teplo už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové Nalepit jdou zpátky, ale velmi špatně, jsem to dělal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davon Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 nalepeno, nahřát, počkat na teplo už je znova ale asi nenalepíš, bude to chtít nové Nalepit jdou zpátky, ale velmi špatně, jsem to dělal. Staci dat novou 3M pasku zespoda a je to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baurak Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowman Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove ty užší Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove A kolik tě stály? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baurak Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove ty užší ja uz mel ty uzky ale koupil jsem si novy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baurak Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 ja kdyz jsem je lakoval tak jsem si radsi koupil nove A kolik tě stály? cca 800 sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike 53 Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davon Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. KDE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baurak Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davon Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadyS Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? sada znamena komplet snad,takže 4dveře 4ks lišt v sadě...mike53 nekupoval si náhodou ty širší(nehacelift) lišty? to co kupoval baurak(uzké lišty) na str škody-auto 826,- sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baurak Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? nene...vsechny 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike 53 Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Protože mi někdo jednu utrhnul (ale i s barvou) tak jsem taky dokupoval a dal jsem za všechny 4- 1425,- i s poštovným. to je dost ne Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? sada znamena komplet snad,takže 4dveře 4ks lišt v sadě...mike53 nekupoval si náhodou ty širší(nehacelift) lišty? to co kupoval baurak(uzké lišty) na str škody-auto 826,- sada Ano kupoval jsem ty širší prtože dolepím jen tu jednu a jak by to vypadalo jednu slabou a ostatní silné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davon Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Dost? Ty pises ze jsi koupil cca 800 sadu, coz jsem pochopil ze jsou 2 kusy! ??? nene...vsechny 4 Aha, takze sada v tomto pripade znemena 4... No a mam zase o neco sirsi rozhled... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlacek Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 no ja osobne mam listy sundany a libi se mi to vic kdyz tam nejsou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baurak Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Aha, takze sada v tomto pripade znemena 4... No a mam zase o neco sirsi rozhled... jj sada jsou 4...nebo je jeste prodavaj jednotlive ale ty jsou v celkovem souctu drazsi...tak ze se vyplaty koupit vsechny v sade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikl Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 no ja osobne mam listy sundany a libi se mi to vic kdyz tam nejsou Nemohl by jsi prosím hodit foto?Budu dávat dveře do laku a nevím co s lištami,jestli do laku,nebo je tam nedávat vůbec.Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitek Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Ahojte. Jak na přelakování lišt? Musí se strhnout a pak nalepit nebo naostro? Na kolik to asi příjde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts