Přejít na obsah

Proč mi chcípe auto?


Tezmen

Doporučené příspěvky

Zdravím. Zkoušel jsem to tu prohledat, ale buď jsem našel něco skoro podobnýho nebo nic. Mám problém s autem, v sobotu jsem se vracel od známých a auto jelo jako z praku, sice pršelo ale v pohodě. Najednou mi ale auto cuklo a začalo mi pípat a blikat mazání, natož auto chcíplo a nešlo natočit ani klíčem ani přes rychlost. Setrvačností jsem dojel na benzínku a zastavil.Oleje bylo dost, ale auto nešlo natočit, asi po 4 pokusu nastartovat to chytlo a jel jsem dál, tohle se mi opakovalo ještě asi 3 krát za cestu domů. Docela adrenalin když někdo jede a neví kdy to zase chcípne. V ničem jsem se nehrabal a vag mi dneska taky neukázal žádnou závadu. Co to může dělat? Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj jak poznám když vyměním to relé, že to bude už ok?

Jinak mam u Bolky jednoho znameho mechose a je to fakt machr na elektriku.Bydli nekde Dlouha Voda nebo Dobra Voda tam nekde kousek od sjezdu z dalnice pred Mnichovo Hradistem.Dam to tel.snad by to pomohl 774187870 rika si Serviceman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chlapi díky za rady a to tel číslo, zkusil jsem dát nové relé 109 a zatím to jezdí ještě to nechcíplo, tak asi to bylo tím. Jenom jsem si všimnul, že po výměně toho relé mi začal ukazovat pal.počítač docela vysokou spotřebu, ale teď to měřím přes nádrž kolik najedu, tak ještě uvidím(volnoběh i 8.9)jako by měl zpomalený reakce.Muže to mít nějakou spojitost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...