vtmafian Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Zdarec lidi Je tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritchie Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? Tam nikdo nejede,všichni jedou na Plasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? já jedu z Jablonce nad Nisou ritchie: nekecej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 No z JBC jedu urcite v patek mrknout na kluky z GB a jestli pojedu i v sobotu do Doks jeste nevim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtmafian Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? já jedu z Jablonce nad Nisou ritchie: nekecej A takže jedeš z JBC do Doks? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 (edited) Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? já jedu z Jablonce nad Nisou ritchie: nekecej A takže jedeš z JBC do Doks? Ne,on nejede z JBC do Doks...on jede nejdřív do Mimoňe Edited September 12, 2007 by mira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtmafian Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 No tak já na to definitivně kalím, se tam stejnak nedostanu tak ani tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritchie Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? já jedu z Jablonce nad Nisou ritchie: nekecej Hergot,tak se to provalilo.No jóó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 No tak já na to definitivně kalím, se tam stejnak nedostanu tak ani tak já jedu v pátek nachvilku na mimon, a v sobotu z jablonce do doks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? Tam nikdo nejede,všichni jedou na Plasy. všichni 5 aut, jo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtmafian Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Zdarec lidiJe tu někdo kdo tam jede a je z Jablonce nad Nisou nebo Liberce? já jedu z Jablonce nad Nisou ritchie: nekecej Hergot,tak se to provalilo.No jóó. Čéče myslíš že by si mě tam vzal sebou do Doks? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismo Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 ja jedu, ale z Prahy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtmafian Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 ja jedu, ale z Prahy Sakra promiň malá chybička, myslel sem to na Klácu jestli by mě vzal :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomas_ek Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 já nejedu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gismo Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 ja jedu, ale z Prahy Sakra promiň malá chybička, myslel sem to na Klácu jestli by mě vzal :) jo v poho, jen to oznamuju )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtmafian Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 ja jedu, ale z Prahy Sakra promiň malá chybička, myslel sem to na Klácu jestli by mě vzal :) jo v poho, jen to oznamuju )) To je také dobré vědět, já sem vůbec rád že se tu objevili nějaký odpovědi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritchie Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 (edited) Čau všichni.To byl zase den.Jedu se podívat na Plasy,jak jsem slíbil a přímo uprostřed obce Plasy zastavím za odbočujícím vozidlem z hlavní a do mě to napere zezadu Alfa.Rána to byla že mě spadly telefony z palubky ale škoda vypadala větší než ve skutečnosti byla.Nakonec jsem to rozleštil hadrem a nárazník se sám srovnal na slunci.Ale dostal jsem na nový(od pána).No v Plasích celkem nic zajímavého nebylo a celkem nikdo tam nebyl tak jsem ve 12.00 vyrazil na Doksy.A nelituju.Angláni byli supr,udělali se fotky,poznal jsem pár nových lidí a dokonce jsem si zasprintil na Mimoni. Tak pár fotek: můj ťukanec Ještě jsem zapoměl tak aby toho nebylo málo,tak při cestě z5 se přede mnou rosekal kluk na motorce.Napálil to do autobusu ale naštěstí z boku a odrazil se od něj na silnici.Autobus pěknej šlic na boku a mašina odrbaná jak borůvčí.Klučina byl taky odrbán ale O.K. Edited September 15, 2007 by ritchie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritchie Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Další: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritchie Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 F. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Kdo byl nejrychlejsi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritchie Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Já bych řekl že ta jedna žlutá Fábie RS,ale Jakub-škodík by ti to řekl fundovaně protože se vyzná a myslím že se s jedním anglánem i svezl.Ale nevím to jistě.Toť můj názor.(hergot,to sem to napsal) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalF Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Já bych řekl že ta jedna žlutá Fábie RS,ale Jakub-škodík by ti to řekl fundovaně protože se vyzná a myslím že se s jedním anglánem i svezl.Ale nevím to jistě.Toť můj názor.(hergot,to sem to napsal) No to sem se svezl taky S tou stribrnou ORS I. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lube Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 To by mně taky zajimalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ritchie Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Co jsem tak zaslechl jak se kluci bavily tak ta Fabia by měla mít tak 240 PS a Octa 300. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lube Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Co jsem tak zaslechl jak se kluci bavily tak ta Fabia by měla mít tak 240 PS a Octa 300. TOJE MAZEC to bych nestíhal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts