Přejít na obsah

Maxidot - porucha zobrazení rádia DANCE


Milan72

Doporučené příspěvky

Oficiálne info vraví toto:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Popis závady: Na maxidotu panelu přístrojů se sporadicky nezobrazují informace autorádia Dance.

Řešení série: V sériové výrobě nasazeno opatření od č.k. 5021634.

Řešení servisu: Výměna autorádia za nový díl se SW 0024 a vyšším. Ve skladu náhr. dílů jsou pouze autorádia po opatření.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takže šup do servisu, tam rádio vymenia za nové so správným FW -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja by som sa opytal - ze pokial nemam maxidot, tak mi ho asi nevymenia, ze? (za vyse pol roka sa stalo asi 2 x ze zblbol firmware radia, ale po novom nastartovani motora v poho... )

Ja mam presne ten isty problem. Za pol roka asi 2-3x sa mi stalo ze hraje hraje a zrazu ticho. CD islo dalej, no nefungovalo ani prepnutie na radio ani prepnutie inej skladby...ptoste trebalo vypnut a zapnut motor a zase vsetko islo ako malo...

Je aj toto reklamovatelne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

no ja trochu podeziram servis, ze kdyz jsem to byl prve reklamovat a oni jakoze mi vymeni radio tak ze radio nemenili. Mozna ho jenom resli do tovarniho nastaveni a cau. Vede me k tomu jednak to, ze se chyba stale objevuje a druhak, ze mi nedali zadny novy cislo (kod) k radiu. Ale zatim to neresim, pockam si jestli mezitim neudelaji novejsi firmware a pak to pujdu reklamovat dokud to bude v zaruce ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím zaklopať, zatiaľ žiadne výpadky maxidotu, ani zobrazenia parkasistenta.

Mám ale inú zvláštnu vec - ak vytiahnem kľúčik, rádio zhasne. Ak kľúč vložím a otočím, rádio sa zapne a cdčko pokračuje tam, kde predtým. Mám však jedno originálne cd, ktoré vždy po zapnutí rádia rádio vyhodí s hláškou "CD Error". Skúsil som iné cd, mp3kové no problem, iné audio cd no problem, vyhadzuje len toto jedno. Poškrabané nie je, žiadna ochrana na ňom nie je...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mvh: no mne ked vymenili radio, dali mi aj novy kod od radia... Takze v tomto ich nepodozrievam. Dokonca v druhom servise som si nechal radio zdiagnostikovat aby mi zistil firmware a vyzera ze je to uz ten najnovsi. A stale mi to blbne... :( Ma aj maxidot svoj firmware? Len problem je ze maxik nemam origo od vyroby ale dorabany... Aj ked ma to az tak neserie z dovodu ze by som to zobrazovanie nejako vyuzival...skor ma to serie z principu. :)

Igor: Tak to je naozaj divne. A nevie ti nacitat vzdy pri tej istej skladbe? Alebo je jedno na akej skladbe na tom CD skoncis?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja podozrievam, že to cdčko je nejaké divné - pretože to spraví na ľubovoľnej skladbe. Ale vyriešil som to - spravil som z neho MP3, tie som vypálil na cdčko s kopcom ďaľších a všetko funguje tak, ako má :wub:

Teraz už len nejak poriešiť, aby maxidot vypisoval aj ID tagy, v spojení s rádiom sa mi totiž zdá "blbší", než bol starý jednofarebný maxidot v F1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

romanko: ja ho mam z vyroby a dela mi to stejny. Bude tam nekde nejaka chybka v komunikaci radia s maxikem, ty vymeny radii, byl asi jen placebo efekt.

igor: to by bylo fajn, take me stve, ze se jen ukazuje cislo skladby, pritom, kdyz hraje radio tak ukaze i pisnicku (napr EVROPA2) kdyz to teda ta stanice podporuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...
  • o 4 týdny později...
  • o 10 měsíců později...

:help: Minulý týden se mi přestal na maxidotu zobrazovat horní řádek od rádia. Něco se zde kolem toho na fóru řešilo, ale bez konkrétního závěru. Máte s tím někdo zkušenosti? Poraďte.

stačí odpoji na chvíli baterii, taky mi to dělalo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...