honzik Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 lze na pickupu sundat boudu a udelat z toho valnik ? jde mi o to udelat to legalne,ze ji sundam to nepochybuji :-) mam totiz pickupa s chladici boudou a kdyz ji sundam tak ji znicim- je to laminovane do kastle,a potrebuji pak jit na technickou aby nemeli kecy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadlec Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 já bych řekl že to lze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maca Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Dyt se dělal i bez nástavby,tak problém asi nebude. Nebo je ta nástavba v TP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
honzik Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Prave ze ta bouda je zapsana v TP . Podle me to asi bude na TK jedno,jen mam rozbite ty skla ve dverich a kupovat se mi je nechce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wittmann Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 měl by sis ji nechat z TP vymazat. stejně jako kdyš odmontuješ tažné zařízení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts