holy Posted September 16, 2007 Share Posted September 16, 2007 Je někdo v okolí Karlových Varů, kdo by mi přehodil do Fabky maxíka? Nemám na mysli mechanicky, ale softwarově...přizpůsobení, nakódování klíčku atd? Nemám na mysli formou pokusů a omylů, ale profesionálně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gh0 Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Je někdo v okolí Karlových Varů, kdo by mi přehodil do Fabky maxíka? Nemám na mysli mechanicky, ale softwarově...přizpůsobení, nakódování klíčku atd? Nemám na mysli formou pokusů a omylů, ale profesionálně. Pokud vim, tak mi to nekdo nabizel z Plesny asi pred rokem, ale zkusenosti s nim nemam. Jinak kontakt na nej bys sehnal na www.f2tuning.cz, jestli jeste pro ne dela. Ale pokud chces zarucenou kvalitu, tak se domluv s Honzou72, profesionalita, rychlost, kvalita. Udelas si vylet do Prahy a pri tomhle to sfouknes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
holy Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 (edited) Je někdo v okolí Karlových Varů, kdo by mi přehodil do Fabky maxíka? Nemám na mysli mechanicky, ale softwarově...přizpůsobení, nakódování klíčku atd? Nemám na mysli formou pokusů a omylů, ale profesionálně. Pokud vim, tak mi to nekdo nabizel z Plesny asi pred rokem, ale zkusenosti s nim nemam. Jinak kontakt na nej bys sehnal na www.f2tuning.cz, jestli jeste pro ne dela. Ale pokud chces zarucenou kvalitu, tak se domluv s Honzou72, profesionalita, rychlost, kvalita. Udelas si vylet do Prahy a pri tomhle to sfouknes. Díkes Honzovi72 jsem psal SZ už před 14 dnama, ale neozval se Edited September 18, 2007 by holy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts