Přejít na obsah

Vymena baterie do DO


nobody

Doporučené příspěvky

  • o 8 měsíců později...

Zdravim,

pri hledani na foru ohledne vymeny baterie jsem narazil na prinosny prispevek ohledne sparovani DO, ovsem jen jako zastaraly odkaz v sekci instalacnich prirucek ostatni diskuze, moji odpoved jsem nemohl dohledat, proto zakladam novy topic .

Navod je solidni, ale co se tyce typu ovladace nejaka moderna :) Bohuzel mam DO z roku 2001 a jsou tam jeste baterie navarene na plechovem pasku plnici funkci spinace. Takovou specilani baterie asi u Vietnamce moc nekoupim, v beznem elektru jsem na ni taky nenarazil. Uvazuji si zkusit tu baterii tam napajet, ale teplo ji moc neprospeje. Mate nekdo nejaky tip jak na to? Predem diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takový pásek ti nabodují ve firmách, které se zabývají repasemi akupaků, baterií do mobilů a podobně. V Ostravě jsem chtěl koupit takovou baterii v obchodě s elektronickými součástkami GES a ti mi pásky do druhého dne nechali nabodovat. Rozhodně nepájet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Carlo: Diky za tip.

A da se poznat, ze mam problem s vybitou baterii v DO ? Dle prirucky co jsem nasel tady na foru (za ni prispevovateli diky ) jsem se docetl, ze vybita baterie se pozna ze LED dioda blikne pouze jednou. Mam totiz 2 DO, obe mi nechodily. Resynchronizaci jsem jedno zprovoznil. To druhe nikoliv. Pred samotnou resynchronizaci mi toto DO po stlaceni tlacitka blikalo vicekrat, ale o neco pomaleji nez u toho DO co jsem zprovoznil. Samotny proces resynchronizace drzeni dvou tlacitek po doba cca 12 s trval vyrazne dele, jako by opravdu baterie byla vicemene vybita. Zatim jsem baterii jeste nechtel vypajet z laminatu, abych ji vymenil, nez se ujistim ze se takhle muze projevovat vybita baterie. Pokud nekdo vite, tak predem dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze jen pro ty, co by v budoucnu mohli mit problem: ta baterie i kdyz blikala vicex, byla opravdu vybita. Dle Carlosa jsem nechal na zakazku navarit plisek na novou baterii, vypajel a napajel novou, provedl resynchronizace a DO zase facha. Jeste jednou Carlos diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 let později...

Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Přestalo mi jít dálkové ovládání v klíči. Pravděpodobně baterie. Můžu si ji vyměnit sama? a jestli ano, jak se k ni dostanu? Jedná se o fabii 2002, kllíč klasický se 2 kontrolkami.

Děkuji moc za vaše rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...